Minoră agresată sexual de un bătrân de 79 de ani, într-un bloc din sectorul 6

Minoră agresată sexual de un bătrân de 79 de ani, într-un bloc din sectorul 6

Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată joi, 23 septembrie, cu privire la faptul că o minoră a fost agresată sexual, în scara unui bloc de pe bulevardul Iuliu Maniu din sectorul 6. Polițiștii au reținut deja un suspect.

Cercetările au fost preluate de Biroul Agresiuni Sexuale din cadrul Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 și s-au efectuat verificări la fața locului.

În urma cercetătorilor, a fost identificat un bărbat de 79 de ani, care a fost condus la audieri. Ulterior, suspectul a fost reținut pentru 24 de ore.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală.







Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...