Mioara Roman, înmormântată la Cimitirul „Reînvierea” din Capitală. Colivă ornată cu foiță de aur și slujbă oficiată de patru preoți

Mioara Roman, înmormântată la Cimitirul „Reînvierea” din Capitală. Colivă ornată cu foiță de aur și slujbă oficiată de patru preoți

Mioara Roman, fosta soţie a prim-ministrului Petre Roman, a fost înmormântată luni, 26 februarie, la Cimitirul „Reînvierea” din Capitală, după slujba care a avut loc la Biserica Sfântul Gheorghe Nou.

Mioara Roman a murit vineri, 23 februarie. Foto Instagram

Fosta soție a prim-ministrului Petre Roman a murit vineri, 23 februarie, la vârsta de 83 de ani. Fostă jurnalistă și profesoară de limba și civilizație arabă, Mioara Roman, pe numele de fată Mioara Georgescu, suferea de Alzheimer și avea probleme locomotorii și și-a petrecut ultimii ani într-un azil din apropierea Capitalei, la Snagov.

Trupul neînsuflețit al acesteia a fost depus duminică, 25 februarie, la aceeași biserică unde a avut loc slujba de înmormântare.

Fiica Mioarei Roman, Oana Roman, a vrut o înmormântare somptuoasă pentru mama sa. Astfel, a apelat la serviciile Gabrielei Lucuțar, cunoscută drept „Regina Întunericului”.

Oana și-a dorit o înmormântare fastuoasă pentru mama ei, pe măsura personalității ei. Am pregătit ce e mai bun pentru ea!”, a afirmat Gabriela Lucuțar, pentru Click!

Paparazzi Click! au văzut-o pe „Regina Întunericului” aducând coliva pentru înmormântare. Coliva a fost ornată cu foiță de aur, iar crucea a fost realizată din perele de 24 de karate.

Coliva ornată cu foiță de aur

Coliva ornată cu cu foiță de aur. Foto: Click!

După ce slujba de înmormântare, care a fost oficiată de un sobor alcătuit din patru preoți, s-a încheiat, Mioara Roman a fost condusă pe ultimul drum. Sicriul alb a fost scos din biserică și îndreptat spre locul de veci.

Flori și sicriu albe pentru Mioara sursa Click

Între personalitățile prezente la priveghiul Mioarei Roman, care a avut loc duminică, s-au numărat fostul soț, Petre Roman și Mihai Mitoșeru, un fost coleg de școală al Oanei Roman.

De asemenea, sute de persoane au venit la Cimitirul „Reînvierea” pentru a participa la înmormântare.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?