Mircea Badea despre Dăncilă și Iohannis: „Imbecila planetei va participa la cvorumul hitleristului cretin”

Mircea Badea despre Dăncilă și Iohannis: „Imbecila planetei va participa la cvorumul hitleristului cretin”

Mircea Badea despre Dăncilă și Iohannis: „Imbecila planetei va participa la cvorumul hitleristului cretin”. Mircea Badea a avut o ieșire suburbană la adresa premierului Dăncilă și a președintelui Iohannis. Într-o postare pe Facebook, în care nu i-a nominalizat direct, realizatorul de la Antena 3 a scris că ”In mod normal, dupa ce imbecila planetei a declarat ca va participa la cvorumul hitleristului cretin, as da ciumei rosii o opinie anti si as vota cu Tariceanu. Raman insa consecvent, scrasnind din dinti, pentru ca prietena Carmen Avram. E SINGURUL MOTIV”.

Într-un post scriptum, Badea a adăugat că ”Adevarul e ca foarte multi pesedisti sunt pur si simplu insuportabili. Sunt doar cateva exceptii cu adevarat notabile”.

Reamintim că Viorica Dăncilă a declarat miercuri dimineață la Bacău că va vota la referendumul pe justiție. Ulterior, și Liviu Dragnea a anunțat că va vota la referendumul declanșat de președintele Iohannis.




Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”