Mircea Badea, despre Kovesi: M-am săturat de acuzațiile nesimțite ale acestei dudui, o dau în judecată

Mircea Badea, despre Kovesi: M-am săturat de acuzațiile nesimțite ale acestei dudui, o dau în judecată

Mircea Badea a afirmat joi, pe contul lui de Facebook, ca s-a "saturat de acuzatiile nesimtite" ale Laurei Codruta Kovesi si afirma ca o va da in judecata, dupa ce sefa DNA a avertizat, intr-un comunicat, ca "orice fel de atacuri defaimatoare" la adresa sa si a vietii sale personale "vor impune un demers ferm, prin folosirea cailor legale".

"Eu m-am saturat de acuzatiile nesimtite ale acestei dudui etern numita pe posturi. Ma lasa rece amenintarile ei. Mai mult, sa nu se mai deranjeze, EU O DAU IN JUDECATA! Poate o sa am noroc si o sa dau peste un judecator care nu joaca in 'campul tactic' al SRI. Semnat: un mitic fara blana pe organism", a scris Mircea Badea, pe contul lui de Facebook.

Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a reactionat joi, dupa ce Mircea Badea s-a intrebat miercuri seara daca nu cumva procurorii "aresteaza competitorii iubitului", in urma unui articol publicat in Catavencii si potrivit caruia prietenul sefei DNA este Florin Nemes, care apare in reclamele la Digi 24 si este si director de PR la RCS-RDS, companie implicata intr-un proces cu Antena 3.

Intr-un comunicat citat de Agerpres, Laura Codruta Kovesi afirma ca dosarul prin care mai multe persoane - directori si actionari ai Trustului Intact - au fost trimisi in judecata a fost inregistrat la Directia Nationala Anticoruptie la data de 24 aprilie 2013, inainte de numirea sa in functia de procuror sef al DNA.

"Atat la data inregistrarii dosarului la DNA, cat si pe durata instrumentarii acestuia, nu am cunoscut personal si nu am discutat cu nicio persoana din conducerea sau cu angajati/fosti angajati ai companiei care este parte vatamata in dosar", spune Kovesi, in comunicatul citat.

Aceasta adauga ca "rechizitoriul nu a fost confirmat de procurorul sef al DNA, ci de procurorul sef al Sectiei pentru combaterea coruptiei".

"Simpla imprejurare ca, de-a lungul timpului, am avut relatii personale cu persoane angajate la o societate comerciala nu poate sa afecteze impartialitatea sau legalitatea unui dosar instrumentat de colegii mei din cadrul DNA.

Orice fel de atacuri defaimatoare la adresa mea, inclusiv a vietii mele personale, vor impune un demers ferm, prin folosirea cailor legale", se mai arata in acest comunicat.

"RCS-RDS facea plangere penala la DNA imptoriva trustului INTACT, iar DNA il aresta pe Sorin Alexandrescu, seful Antena Group. Intrebarea din titlu se naste natural. Am vorbit aseara in detaliu despre asta. Am prezentat si capturi de pe pagina de Facebook a domnului Nemes, dansul share-uind injuraturi oribile la adresa mea si a telespectatorilor Antena3", a afirmat Mircea Badea, citat pe site-ul Antena3.


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

3 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...