Mircea Lucescu taie din fașă speranțele dinamoviștilor, după vizitele în cantonament: „Nu vreau să creez iluzii”

Mircea Lucescu taie din fașă speranțele dinamoviștilor, după vizitele în cantonament: „Nu vreau să creez iluzii”

Mircea Lucescu i-a vizitat pe jucători în cantonamentul de la Săftica, înaintea meciului de azi cu Oțelul. A fost a doua întrevedere cu jucătorii și staff-ul ”câinilor”, marele antrenor trecând pe Săftica și înainte de partida câștigată pe terenul Farului.

Mircea Lucescu merge la Dinamo din superstiție. Captură DigiSport

Suflarea dinamovistă și-a făcut iluzii că Mircea Lucescu ar putea investi la gruparea alb-roșie sau ar putea ajuta cu calitățile sale de tehnician, dar astăzi a tăiat speranțele ultimei clasate . Antrenorul a declarat pentru gsp.ro: "Am simțit, știu asta, este un moment dificil pentru Dinamo. Mi-aș dori foarte tare ca echipa să se salveze de la retrogradare, dar v-aș ruga să nu folosiți aceste vizite ale mele cum că m-aș implica la Dinamo. N-are deloc legătură cu asta, nu vreau să creez iluzii.

Am fost o dată , mi s-a solicitat să mai vin o dată. știți cum sunt superstițiile în fotbal, în viață. Am considerat că e bine după succes să mai apar o dată, în fotbal e bine să legi victoriile. Iar dacă a funcționat ceva bine, atunci hai să o mai facem o dată!

Vrea să fie alături de cei în dificultate

Din respect pentru Dinamo, de drag, la experiența mea am realizat că este un moment oportun. Ce să fac? Să stau în casă? Să nu ajut cum pot, cu experiența mea? Am fost la meci și la Rapid, nu e nicio problemă. Acum câțiva ani am fost și la Steaua (n.r. FCSB), mi-a sărit toată presa în cap. Că de ce?! Eu sunt disponibil pentru oamenii din fotbal care mă solicită”, a spus Mircea Lucescu.

Antrenorul de 78 de ani, fără angajament la ora actuală, a completat: ”Am considerat mereu că este obligația mea să fiu alături de cei în dificultate. Și dacă pot ajuta cu energie, cu un sfat... Acum, cei de la Dinamo trebuie să se adune, să se strângă unul lângă celălalt pentru a realiza ceva, fiindcă duc o luptă extraordinară".

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat