Mirel Palada are un nou dosar penal

Mirel Palada are un nou dosar penal

Sociologul Mirel Palada a fost oprit de polițiștii din Capitală, în trafic, și conform unor surse din Poliție, acesta ”emana halenă alcoolică”. La solicitarea agenților de circulație, Palada a refuzat să se supună etilotestului,  scrie Curentul .


Conform informațiilor, Mirel Palada ar fi refuzat etilotestul, dar și recoltarea de probe biologice. Drept urmare, polițiștii i-au întocmit dosar penal pentru refuzul de a se supune testării.

Totodată, polițiștii i-au suspendat lui Mirel Palada permisul de conducere.

 
Mirel Palada are un dosar penal pentru ultraj, loviri și alte violențe, el fiind trimis în judecată în dosarul în care este acuzat că l-a lovit, în platoul televiunii B1 Tv, pe senatorul USR, Mihai Goțiu. Agresiunea a avut loc în seara zilei de 13 septembrie 2017, iar a doua zi, senatorul USR a mers la Secţia 1 de Poliţie din Bucureşti să depună plângere penală pentru ultraj împotriva lui Mirel Palada, acuzând că sociologul l-a lovit în faţă, în timpul pauzei de publicitate.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”