Mirel Palada: Câtă îndemânare am să omor prin blocare ziarişti anti-guvernamentali

Mirel Palada: Câtă îndemânare am să omor prin blocare ziarişti anti-guvernamentali

Mirel Palada / FOTO: Facebook

"Cum apare cate un subiect politic care invirtoseaza spiritul bejboinic (sic) in opinanti, de zici ca-i catastrofa si dezastru mondial, cum mai scot capul cite doi-trei-zece-douazeci, depinde de intensitatea subiectului, de bezmetici acoperiti de pe lista mea care isi fac seppuku comunicational si trintesc cu cuvintele anti-guvernamentale in balta propagandistica la mine pe wall. Si uite asa mai frigem niste purcelusi anti-guvernamentali la protzap si le dam block si mai bem o bere in cinstea sufletelor raposatilor care nu mai este", scrie pe Facebook Mirel Palada.

In postarea din noaptea de joi spre vineri, acesta nominalizeaza si doua institutii de presa, facand referire insa la un singur jurnalist.

"In seara asta era unul care acum era reporter la Gandul, iar inainte fusese la Hotnews, si care facea clabuci cu spume la mine pe pagina. Ce placere sa-l execut electric! Cita indeminare am sa omor prin blocare ziaristii obiectivi, deci anti-guvernamentali. Pufosilor, nici nu stiti cita placere imi provocati", mai scrie purtatorul de cuvant al Guvernului.

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Ce se întâmplă în China?

3 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

4 „Era imposibil de dresat” / Posibilul vicepreședinte al lui Donald Trump recunoaște că și-a ucis câinele

5 VIDEO Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990