Mirel Rădoi a demisionat de la CS Universitatea Craiova

Mirel Rădoi a demisionat de la CS Universitatea Craiova

CS Universitatea Craiova a pierdut surprinzător pe terenul celor de la FC Argeș, scor 2-1, iar Mirel Rădoi și-a dat demisia după ce echipa a fost eliminată din Cupa României.

Mirel RadoiFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Se actualizează.

„Între mine și jucători nu s-a întâmplat nimic. Cred că nea Sorin a înțeles greșit mesajul. I-am zis că îi sunt mereu recunoscător că m-a debutat ca fotbalist. Dar să ne spună nouă ce să facem la meciuri, la antrenamente... nu am acceptat și nu voi accepta asta niciodată! Nu am ceva cu el, zic doar ce m-a deranjat. Eu le spun în față. Cred că indiferent cine face propunerile, tot patronul Mihai Rotaru a fost cel care m-a adus.

Drumul a fost lung de la flash până aici. Pe drum am luat decizia! În momentul în care stai și le pui cap la cap... am tot colectat informații cât am fost aici. Decât să fie o informație implozivă, mai bine plec eu! Apoi lucrurile se vor lămuri. Nu făceam decât să ne păcălim singuri dacă mai rămâneam.

Îmi pare rău doar că nu am reușit să ne calificăm în Cupă. Nu mi-a fost ușor nici mie să îi văd așa. Dar concluzia e că nu am putut face mai mult. Au apărut aceste lucruri interne care au dinamitat situația” - Mirel Rădoi, citat de GSP .


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

4 Expert despre porcăria comisă de E.ON: Este o înșelătorie, oamenii nu au ce să facă pentru că nu mai există concurență

5 VIDEO Priviți aceste imagini apocaliptice cu pădurea care oferea protecție militarilor ucraineni în fața dronelor rusești...