Mișcări-ȘOC la Antena 3 și România TV de la toamnă!

Mișcări-ȘOC la Antena 3 și România TV de la toamnă!

Toamna va aduce mari surprize în piața TV de la noi spun surse bine informate. Adevărate mișcări-șoc vor avea loc la principalele guri de foc ale PSD: Antena 3 și România TV.

Sursele noastre spun că iminenta ieșire din închisoare a patronului va aduce cu sine, la Antena 3 și o schimbare de poziționare în raport cu PSD. În special cu Liviu Dragnea și grupul de influență din jurul său. Aceleași surse mai spun că este probabil ca întreg nucleul dur de la Antena 3 să fie înlocuit și pus la treabă de Voiculescu într-o nouă construcție politică. Pe care s-o verifice în alegeri la europarlamentarele din 2019. 

Președintele Iohannis, spun aceleași surse, este la curent cu aceste mișcări.

Însă o adevărată bombă s-ar părea că se va detona la România TV. Care, spun sursele noastre, și-ar înceta emisia după data de 20 septembrie, cel mai târziu pe 10 octombrie. Cică principalii stâlpi de la RTV au deja liber să-și negocieze plecarea. Iar în ultimul timp s-au înmulțit deja anunțurile celor care părăsesc stația. În privința motivelor amănuntele sunt neclare și contradictorii. Unele surse vorbesc despre negocieri ale lui Ghiță cu Sistemul, deh... Alte surse vorbesc despre un nou dosar instrumentat de DNA.


Citește și:

populare
astăzi

1 Surprinzătorul nume ales de Polonia pentru avioanele lor F-35 / Imagini în premieră din SUA cu primul F-35 polonez, aproape finalizat

2 Anumiți „grei” din intelligence beneficiază de o protecție specială, care îi face imuni?

3 Încă o dovadă a „corectitudinii” occidentale... Ți se face scârbă când citești așa ceva...

4 Interesante amănunte / Într-o veche mină din Bihor zace cheia care poate salva Europa din dependența de China

5 Degringoladă la Rapid / Săpunaru, monument de nesimțire. „Ori te lași, ori îl dai afară”