Misha a incendiat internetul!

Misha a incendiat internetul!

Fosta soţie a lui Connect-R şi-a scos toate armele din dotare şi a făcut ca fanii să încingă butonul de Like.

Artista aproape că şi-a etalat toate secretele în cadrul unui pictorial incendiar realizat în lenjerie intimă din dantelă neagră, ciorapi de plasă şi geacă de piele cu ţinte, ca-ntr-un joc periculos de seducţie şi devorare.

De departe, însă, cele mai provocatoare ipostaze sunt cea în care poartă o haină de ploaie transparentă direct pe piele şi cea topless, în care i se prelinge miere de pe buze pe decolteu. O dulce nebunie pusă la cale împreună cu fotograful Ciprian Strugariu.

Postările au strâns rapid mai bine de 5 mii de aprecieri şi o mulţime de reacţii din partea celor care o apreciază. Prietenii virtuali au rămas fără cuvinte când au văzut-o în lenjerie intimă, însă nu s-au putut abţine să nu îi ofere şi câteva complimente.

"Felicitări pentru corpul ăsta pefect", "Eşti demenţială, Misha", "Un înger în trup de zeiţă....❤️" sau "Este extrem de provocatoare şi stârneşti interes!!!!????", au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care şi-au dorit să transmită laude şi cuvinte frumoase pentru modul în care îşi menţine aspectul fizic. SURSA: okmagazine.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Urmează „îngroparea” definitivă a lui Băsescu?

2 VIDEO Priviți, primele imagini cu „dihăniile” americane HIMARS în acțiune în Ucraina!

3 Nu, nu este un desen de bășcălie! Armata belarusă desfășoară în zonele de frontieră tancuri false din lemn!

4 Cum a eliminat o capră din Ucraina 40 de soldați ruși

5 ULTIMA ORĂ Disensiuni la vârful Ucrainei? / Zelenski vrea să-l demită pe șeful serviciului de spionaj, Ivan Bakanov, cu care este prieten din copilărie