Misiune misterioasă: Forțele Speciale ale Ucrainei au debarcat în Crimeea

Misiune misterioasă: Forțele Speciale ale Ucrainei au debarcat în Crimeea

Elemente din Forțele pentru Operații Speciale din Ucraina au debarcat în Crimeea în această dimineață, lucru confirmat de Kiev.

Oficialul de la Kiev a confirmat misiunea militarilor de elită ai Ucrainei FOTO unian.ua

Unități speciale ale GUR din cadrul Ministerului Apărării au efectuat o debarcare (în Crimeea-n.red.) ca partea a unei operațiuni speciale. Toate sarcinile au fost îndeplinite”, a declarat Andriy Yusov, reprezentantul Direcției Principale de Informații a Ministerului Apărării al Ucrainei, citat de Unian .

Scopul misiunii militarilor de elită din Direcția Principală de Informații a Ministerului ucrainean al Apărării (GUR) nu este încă clar.

Oficialul ucrainean a mai arătat că raidul a fost unul de succes și că nu există pierderi în rândul militarilor ucraineni. Oricum în misiunea lor din zona Capului Tarhankut militarii de elită ucraineni au fost sprijiniți de aviație și marină. Oficialii de la Kiev nu au dat alte detalii, dar au precizat că în urma raidului au fost victime în rândul trupelor ruse.

Ieri, 23 august, serviciul militar de informaţii al Ucrainei a anunţat distrugerea unui sistem de apărare antiaeriană S-400 „Triumph” amplasat de ruși pe Peninsula Crimeea. Imagini obţinute prin intermediul unor drone prezintă urmările atacului, care a avut loc la Tarhankut, în extremitatea vestică a acestei peninsule de la Marea Neagră anexate de Rusia în martie 2014.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat