Miss BumBum vrea să fie ridicată de Messi, precum un trofeu, după finala CM. A pozat nud, vopsită în auriu

Miss BumBum vrea să fie ridicată de Messi, precum un trofeu, după finala CM. A pozat nud, vopsită în auriu

În timp ce Lionel Messi se pregătește pentru cel mai important meci al carierei , cea mai mare fană a sa, MissBumBum, s-a îmbrăcat în trofeul Cupei Mondiale, vopsindu-și tot corpul în auriu.

Suzy Cortez crede că ea este trofeul pe care ar trebui să îl ridice Messi FOTO Instagram

Modelul brazilian Suzy Cortez, care a câștigat concursul anual de frumusețe MissBumBumBum în 2015, va încuraja Argentina în meciul de duminică seara, cu Franța din finala Cupei Mondiale.

După ce recent, s-a vopsit în albastru și alb, cu numele și numărul lui Messi pe spate, acum ea a ales auriul, așa cum este trofeul Cupei Mondiale, completând look-ul cu o bentiță și o minge de fotbal proprie, spune dailystar.com.uk.

Fotografia o arată doar într-un tanga sumar și a glumit că ea ar fi cea pe care Messi ar trebui să o ridice în cazul în care Argentina este victorioasă. "Gold BumBum în deșertul din Qatar așteaptă titlul lui @afaseleccion și @leomessi duminică", a scris Cortez.

Ea a dezvăluit la începutul săptămânii că va urmări finala în orașul natal al lui Messi, postând după victoria din sferturile de finală împotriva Croației: "Să mergem Messi. Se îndreaptă spre Rosario, în Argentina. Voi asista la finala din Argentina".

Milioane de fani ai fotbalului din întreaga lume vor spera ca septuplul câștigător al Balonului de Aur să câștige, în sfârșit, la a cincea ediție a sa la Cupa Mondială.

Cu toate acestea, puțini vor fi cei care îl vor încuraja cu atâta ardoare ca și Cortez, care este atât de fană încât are șapte tatuaje cu el, inclusiv un portret poziționat chiar deasupra taliei.

În anul 2018, Suzy a fost blocată de către Leo Messi pe Instagram, iar modelul a inițiat o campanie online, denumită „Messi, deblochează-mă”.

Alături de Ivana Knoll , Suzy este una dintre cele mai frumoase femei implicate activ în susținerea fotbaliștilor de la Campionatul Mondial din Qatar.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Multe națiuni occidentale ar trebui să ia în serios această declarație...

2 Când vom circula pe Autostrada Transilvania? Problemele de mobilizare ale UMB dau estimările peste cap

3 VIDEO Imagini greu de privit cu patronul chinez și angajații săi africani...

4 Misteriosul mesaj al lui Valeri Zalujnîi, la 3 luni după ce a fost dat afară de la conducerea armatei ucrainene

5 Rusia, oameni buni...