Mister după ce Anca Țurcașiu s-a pozat într-o ipostază sexy în cușeta CFR/A postat imaginile online, după care le-a șters repede

Mister după ce Anca Țurcașiu s-a pozat într-o ipostază sexy în cușeta CFR/A postat imaginile online, după care le-a șters repede

Anca Țurcașiu le-a făcut o surpriză sexy fanilor săi de pe rețelele de socializare… care însă nu a durat prea mult. Vedeta, care se întorcea acasă cu trenul dintr-o vacanță în Maramureș, a făcut o ședință foto în cușetă și a postat imaginile pe Instagram, scrie protv.ro .

Imaginile cu Anca Țurcașiu sexy în tren au primit câteva sute de like-uri înainte de a fi șterse de cântăreață. Probabil vedeta a fost influențată în decizia ei de comentariile lăsate de fani. La 52 de ani, Anca este într-o formă fizică excelentă și impresionează la fiecare apariție în public.

Acum, artista a revenit dintr-o vacanță petrecută în Maramureș, acolo unde s-a întâlnit și cu Laura Cosoi, despre care a spus că o leagă “o prietenie de o viață”. Cele două au pozat într-o casă tradițională maramureșeană.

Deși este una dintre cele mai frumoase femei din România, Anca Țurcașiu nu se grăbește să se recăsătorească la 3 ani de la divorț.

“De recăsătorit, nu știu, habar nu am. Niciodată nu poți să spui niciodată, nu merg pe principiul ăsta, dar îmi doresc să simt din nou fluturi în stomac, ca oricine. Nu e greu niciodată. Nu știi niciodată ce ți se întâmplă, nu? Dacă ies acum din platou și pac… un fluturaș? Nu știu, nu vreau să mă gândesc că nu vreau să mă mai mărit sau ceva”, spunea Anca Turcasiu în emisiunea lui Cătălin Măruță.





Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…