Misterioasa moarte a lui Ivan Sechin, la doar 35 de ani, singurul fiu al șefului celei mai mari companii petroliere din Rusia, Rosneft

Misterioasa moarte a lui Ivan Sechin, la doar 35 de ani, singurul fiu al șefului celei mai mari companii petroliere din Rusia, Rosneft

Singurul fiu al șefului Rosneft, Igor Sechin, a murit pe 5 februarie la vârsta de 35 de ani. De remarcat că mass-media rusă tace despre această tragedie, iar familia Sechin trebuie să ascundă faptul că fiul lor, Ivan, nu mai trăiește.

Ieri, pe 19 februarie, fostul manager YUKOS Leonid Nevzlin a publicat o postare pe pagina sa de socializare. Potrivit acestuia, el și prietenii săi și-au amintit acele zile în care Kremlinul a început un război deschis împotriva companiei YUKOS.

Totul a început cu raportul lui Mihail Hodorkovski privind corupția în Uniunea Industriașilor și Antreprenorilor din Rusia. Igor Sechin a fost persoana care a fabricat toate acuzațiile împotriva lui YUKOS.

Nevzlin este cel care a anunțat moartea fiului lui Sechin.

Nevzlin îi aduce condoleanțele sale sincere lui Sechin, precum și mamei lui Navalnîi. Cu toate acestea, cea mai mare durere, potrivit lui Nevzlin, este că familia Sechin trebuie să-și ascundă durerea în public.

Potrivit documentelor oficiale, Ivan Sechin a murit pe 5 februarie, la vârsta de 35 de ani. Această dată figurează în registrul cazurilor de moștenire. Nicio sursă sau canal rus nu a publicat informații despre moartea lui Ivan.

Jurnaliștii Mediazona au verificat din nou informațiile. Într-adevăr, RND îl listează pe Ivan Sechin, care a locuit la Moscova. Se știe că Ivan a lucrat pentru Rosneft, iar în 2021 veniturile sale s-au ridicat la aproape 62 de milioane de ruble. A ocupat o poziție de conducere în companie la vârsta de 25 de ani. Cauza morții nu este cunoscută.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Dacă ies lovele, ești prietenul lui cel mai bun! Caracter zero”

2 Cum este posibil așa ceva? / Tribunalul București a suspendat recuperarea prejudiciului în dosarul lui Dan Voiculescu

3 „Rușine! Trădător de neam și țară!” / Românii, indignați după arestarea trădătorului care spiona pentru Rusia

4 VIDEO „Nu-mi vine să cred cât e de subestimat!” / Uimirea unui german care a vizitat Bucureștiul / Ce spune despre micii din Obor

5 Rusia modifică unilateral granițele cu două state NATO în Marea Baltică