Misterioasa vizită în China a „succesorului” lui Putin/Negociază răsturnarea liderului de la Kremlin?

Misterioasa vizită în China a „succesorului” lui Putin/Negociază răsturnarea liderului de la Kremlin?

Secretarul Consiliului de Securitate al Federației Ruse, Nikolai Patrușev, a fugit în China pentru a negocia cu autoritățile chineze înlăturarea lui Putin de la președinție, spune expertul militar ucrainean Oleg Jdanov.

"Șeful Consiliului de Securitate al Federației Ruse, Patrușev, se află în prezent în China. O coincidență foarte interesantă. Imediat după summitul Organizației de Cooperare de la Shanghai, Patrușev merge și zboară în China pe cont propriu, se presupune că pentru a rezolva problemele de securitate, dar cred că Patrușev cel mai probabil a zburat la Beijing pentru a confirma acordurile dintre Beijing și Moscova, precum și pentru a obține sprijin pentru tranzitul puterii și înlăturarea lui Putin din funcția de președinte al Rusiei”, a spus analistul.

Potrivit expertului, în zilele următoare poate deveni clar dacă această informație este adevărată și, dacă este adevărată, atunci cum va fi înlăturat Putin de la putere.

"Așadar, Moscova a ”fiert” astăzi. Înțeleg că acest lucru nu va trece fără consecințe pentru regimul Putin", a conchis expertul.

Anterior, politologul rus Andrei Piontkovski a spus că înfrângerea armatei ruse în regiunea Harkov a accelerat procesul de prăbușire a regimului Putin. Putin poate fi înlăturat „din motive de sănătate”, iar Consiliul de Securitate va prelua puterea în Rusia.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Mare lovitură pentru Kremlin. Kârgâzstan și Kazahstan adoptă alfabetul latin, renunță la cel chirilic: „Russkiy Mir se destramă”

2 SUA răspund Rusiei cu USS Gerald R. Ford - cel mai modern și scump portavion construit vreodată. Nava, pregătită de prima misiune

3 Moarte stupidă pentru un fotomodel, în camera de hotel. Tânăra a confundat ușa de la toaletă

4 „Regrupare tactică” la Lîman. Forțele de ocupație fug mâncând pământul. Kievul spune că toate căile de acces sunt ”sub controlul focului” ucrainean

5 Imagini din satelit cu bombardiere capabile să transporte arme nucleare, mutate de Rusia la granița cu Finlanda