Misterioasa vizită în China a „succesorului” lui Putin/Negociază răsturnarea liderului de la Kremlin?

Misterioasa vizită în China a „succesorului” lui Putin/Negociază răsturnarea liderului de la Kremlin?

Secretarul Consiliului de Securitate al Federației Ruse, Nikolai Patrușev, a fugit în China pentru a negocia cu autoritățile chineze înlăturarea lui Putin de la președinție, spune expertul militar ucrainean Oleg Jdanov.

"Șeful Consiliului de Securitate al Federației Ruse, Patrușev, se află în prezent în China. O coincidență foarte interesantă. Imediat după summitul Organizației de Cooperare de la Shanghai, Patrușev merge și zboară în China pe cont propriu, se presupune că pentru a rezolva problemele de securitate, dar cred că Patrușev cel mai probabil a zburat la Beijing pentru a confirma acordurile dintre Beijing și Moscova, precum și pentru a obține sprijin pentru tranzitul puterii și înlăturarea lui Putin din funcția de președinte al Rusiei”, a spus analistul.

Potrivit expertului, în zilele următoare poate deveni clar dacă această informație este adevărată și, dacă este adevărată, atunci cum va fi înlăturat Putin de la putere.

"Așadar, Moscova a ”fiert” astăzi. Înțeleg că acest lucru nu va trece fără consecințe pentru regimul Putin", a conchis expertul.

Anterior, politologul rus Andrei Piontkovski a spus că înfrângerea armatei ruse în regiunea Harkov a accelerat procesul de prăbușire a regimului Putin. Putin poate fi înlăturat „din motive de sănătate”, iar Consiliul de Securitate va prelua puterea în Rusia.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria