MLS - Debut fulminant pentru Ibrahimovic la LA Galaxy, cu două goluri

MLS - Debut fulminant pentru Ibrahimovic la LA Galaxy, cu două goluri

Atacantul suedez Zlatan Ibrahimovic a avut un debut fulminant la Los Angeles Galaxy, sâmbătă, în liga nord-americană de fotbal (MLS), cu două goluri marcate în ultimele 20 de minute, care au adus victoria echipei sale cu scorul de 4-3 în faţa rivalei locale Los Angeles FC.

Ibrahimovic, sosit joi seara la Los Angeles, a efectuat vineri primul său antrenament alături de noii coechipieri şi a intrat în minutul 70 al partidei de sâmbătă, la scorul de 2-3, dar a reuşit să încline balanţa în favoarea formaţiei sale, prin golurile marcate în min. 77, cu un şut de la circa 35 de metri, după o degajare greşită a portarului Tyler Miller, şi 90+1, cu capul, din centrarea lui Ashley Cole.


Foto: (c) Gary A. Vasquez-USA TODAY Sports / REUTERS


Los Angeles FC a condus cu 3-0, prin golurile marcate de mexicanul Carlos Vela (5, 26) şi autogolul lui Daniel Steres (48), gazdele revenind prin reuşitele lui Sebastian Lletget (61) şi Chris Pontius (74), înaintea ''dublei'' lui Zlatan.

De remarcat că LAFC a avut şansa de a tranşa meciul, însă costaricanul Marco Urena a trimis mingea în bară la scorul de 3-3.


Foto: (c) Robert Hanashiro-USA TODAY Sports / REUTERS


În Conferinţa de Vest, Vancouver Whitecaps ocupă primul loc, cu 10 puncte (5 jocuri), urmată de Los Angeles Galaxy, 7 p (4 j), Sporting Kansas City, 7 p (4 j), Los Angeles FC, 6 p (3 j), etc.
AGERPRES (editor: Mihai Ţenea, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…