Moarte stupidă pentru un fotomodel, în camera de hotel. Tânăra a confundat ușa de la toaletă

Moarte stupidă pentru un fotomodel, în camera de hotel. Tânăra a confundat ușa de la toaletă

Chloe Haynes, în vârstă de 21 de ani, a fost găsită moartă la renumitul hotel Adelphi din centrul orașului Liverpool, cauza decesului fiind una stupidă, un accident produs de o neatenție, scrie Ziare.com .

Astfel, conform Daily Mail, tânăra fotomodel a fost zdrobită de un dulap după ce s-a trezit în miezul nopții, confundându-l cu ușa toaletei, a dezvăluit mama ei, frântă de durere. Accidentul s-a petrecut în cursul dimineții zilei de 10 septembrie.

„Chloe a fost la un fel de petrecere de logodnă sau așa ceva. Până la miezul nopții, a băut shot-uri și era puțin beată, așa că prietenul ei a dus-o înapoi la hotel să doarmă, iar apoi a plecat.

Se pare că s-a ridicat din pat confuză, fără să știe unde se află și a deschis ușa dulapului, poate gândindu-se că este toaleta sau ușa pentru a ieși din cameră. Era un dulap mare, vechi, greu, care a căzut peste ea și i-a zdrobit traheea”, a precizat mama victimei.

Ea a completat că Chloe a strigat după ajutor, doi bărbați din alte camere venind să o ajute, prea târziu însă pentru a-i salva viața.


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Aproape interesant...

3 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Foarte interesante amănunte...