Moarte suspectă a unui bancher anti-Putin, în SUA

Moarte suspectă a unui bancher anti-Putin, în SUA

Dan Rapoport, un om de afaceri cu cetățenie letonă/americană, care a făcut o mulțime de bani în Rusia înainte de a deveni un critic al lui Vladimir Putin, a fost găsit mort în SUA.

Presa rusă a anunțat că Dan Rapoport, bancher, s-a sinucis la Washington DC. Fostul editor al revistei ruse Tatler a transmis, marți, că animalul de companie al omului de afaceri, un câine, a fost găsit într-un parc din apropierea locuinței având asupra sa un bilet de sinucidere, informează Daily Mail.

Dar văduva omului de afaceri Alena, un virolog ucrainean, a negat că s-a sinucis - spunând că „nu a existat niciun bilet, nicio sinucidere”. Ea a transmis că o anchetă este în plină desfășurare.

Vestea decesului lui Rapoport a apărut pentru prima dată, marți, pe canalul Telegram al lui Yuniya Pugacheva, fostul redactor al revistei Russian Tatler, care a transmis că omul de afaceri s-a sinucis, punctând că soția l-ar fi părăsit.

Într-o declarație pentru RBC, Alena a negat sinuciderea, dar a confirmat moartea soțului său. Ea a negat și informația cu privire la separarea de soțul său.

Dan Rapoport a ajuns în Rusia în 2012, iar în 2016 s-a mutat la Kiev, unde s-a căsătorit cu Alena. Cei doi au împreună o fiică.

El a părăsit Kievul la începutul acestui an, după izbucnirea războiului.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina