Moartea-n vacanță? Mumia revine? Nu, Denise Rifai...

Moartea-n vacanță? Mumia revine? Nu, Denise Rifai...

Moartea-n vacanță? Mumia revine? Nu, Denise Rifai...

Ultima postare a vedetei a stârnit multe cpmentarii. Denise Rifai s-a fotografiat la sală, fără pic de machiaj, dar și fără filtrul disponibil pe Instagram. Ea i-a invitat pe urmăritorii săi să facă mișcare și să opteze pentru lucruri cât mai sănătoase.

În timp ce unii fani au fost de-a dreptul surprinși de transformarea vedetei, având în vedere că diferența dintre realitate și televizor este una enormă, unii au felicitat-o pentru curajul pe care l-a avut în a se expune naturală.

”Avem nevoie de Sport in vietile noastre! Miscarea e foarte importanta chiar daca nu e intotdeauna placuta! E important sa Invatam sa facem lucruri sanatoase pentru noi! Hai, la treaba! ????????????????❤️ #nofilteradded”, a scris Denise Rifai în dreptul imaginii postate.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ar fi primul val al ofensivei”

2 Profesoară în vârstă de 30 de ani, găsită vinovată după ce a făcut sex cu doi elevi adolescenți. Ce îi scria unuia dintre tinerii de 15 ani VIDEO

3 Povestea „Regelui Cripto” care trăia în vile de lux și conducea mașini scumpe, dar a ajuns să fie răpit, bătut și arestat

4 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB

5 „Nimeni nu vrea să moară, să lupte”