Moment dureros și stânjenitor pentru un ministru german. Ce a pățit oficialul de la Berlin

Moment dureros și stânjenitor pentru un ministru german. Ce a pățit oficialul de la Berlin

Christian Lindner (44 de ani), liderul FDP, a fost confirmat în funcție pentru încă doi ani. Cu toate acestea, un coleg de partid, a reușit să creeze un moment care a devenit viral.

Politicianul european al FDP, Nicola Beer (53 de ani), se afla pe scenă alături de liderul Partidului Liber Democrat, când camerele de televiziune au surprins o lovitură dureroasă.

Vrând probabil să dea mâna cu colegul său, Beer a ridicat brațul drept . Lindner, liderul LPD, se afla foarte aproape de ea în acel moment. De aceea, dosul mâinii femeii în vârstă de 53 de ani a lovit chiar între picioarele lui Lindner.

Momentul a fost surprins de camertele video FOTO: captură video

Sursa: adevarul.ro



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...