Moment interzis minorilor la iUmor. Bendeac, şocat de concurenta care a purtat masca de protecţie pe post de bikini

Moment interzis minorilor la iUmor. Bendeac, şocat de concurenta care a purtat masca de protecţie pe post de bikini

O concurentă „iUmor“ a reuşit să surprindă juriul şi publicul, dar nu neapărat într-un mod plăcut. femeia a purtat câteva măşti de protecţie pe post de lenjerie intimă.

Bia Khalifa (n.r. Mia Khalifa este o cunoscută vedetă XXX) şi-a făcut apariţia pe scena iUmor într-o ţinută care a atras imediat atenţia.

La 20 de ani, tânăra a reuşit să termine cele opt clase şi a fost prima fată din România care şi-a făcut cont pe unul dintre cele mai cunoscute platforme de conţinut pentru adulţi, scrie click.ro .

„S-a nenorocit lumea, băi băiatule", a fost reacţia Deliei atunci când i-a văzut momentul concurentei.

Puteţi urmări aici înregistrarea video a momentului

Întrebată de către Mihai Bendeac care sunt pasiunile ei, Bia Khalifa a răspuns că muzica se numără printre ele. Şi-a dat seamă că îi place să cânte doar atunci când a încercat acest lucru, iar acum are la activ trei piese lansate. „Pari aşa sărac că îţi iei mâncare second hand sau, şi mai rău, eşti dator la profa de sărăceză", a fost una dintre glumele sale.

„Trăim o perioadă tare dubioasă, nu ştiu dacă realizăm. Fata asta nu este singura din lumea asta care este aşa", a spus Delia.

"Bianca, dacă vrei să mă asculţi, am aproape 38 de ani. Am văzut destul de multe lucruri, tot universul se învârte în jurul faptului că eşti sexy. Bianca, accepţi că poţi, pentru unele persoane, să nu fii deloc sexy?", a întrebat-o Mihai Bendeac, iar răspunsul ei a fost categoric "NU".


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...