Momente de panică la Te Cunosc de Undeva: „Nu prea am aer”. Cine a câștigat a patra gală

Momente de panică la Te Cunosc de Undeva: „Nu prea am aer”. Cine a câștigat a patra gală

Sâmbătă, 22 aprilie, a avut loc a patra gală din noul sezon "Te Cunosc de Undeva", difuzat de Antena 1. A fost o seară a transformărilor spectaculoase, dar și o gală în care concurenții au muncit până la epuizare pentru pregătirea personajelor.

FOTO Antena 1

Vedetele au reușit să facă senzație în cea mai spectaculoasă ediție din acest sezon. Radu Bucălae și Adda au fost concurenții care au impresionat pe toată lumea și au reușit să câștige gala, după ce au primit 100 de puncte din partea lui Temișan.

Așa cum era de așteptat, pregătirea rolurilor pentru noua ediție a fost una extrem de dificilă. Vedetele petrec și 5-6 ore în sala de machiaj pentru ca transformările să fie spectaculoase. Înainte de începerea filmărilor, lui Radu Bucălae i s-a făcut rău așa că producția a chemat medicii. Aceștia au sosit de urgență și l-au ajutat să își revină.

„Te simți bine? E din cauza presiunii care se pune pe torace”, l-a întrebat mediul.

„Nu, nu prea am aer, presiunea…Nu prea mă simt oxigenat. E slăbită la maxim”, a spus panicat Radu Bucălae.

Comediantul și-a revenit după câteva minute și a revenit pe scenă acolo unde s-a ridicat cu mult peste nivelul așteptărilor alături de partenera sa de scenă, Adda. Cei doi au fost complimentați de toată lumea și la final au plecat câștigători.

Un jurat a oferit 100 de puncte

Prestația lui Radu Bucălae și a Addei l-a impresionat la maximum pe Aurelian Temișan care nu a stat pe gânduri și le-a oferit cele 100 de puncte. Astfel, cei doi au urcat pe primul loc în clasament și și-au adjudecat victoria în a patra ediție a sezonului 19.

Aceste 100 de puncte sunt dedicate unui performance pe care îl consider la înălțime, un glam. Avantajați de ruletă pentru mine 100 de puncte înseamnă și 100 de aplauze pe care cei care le primesc. Aceste puncte se duc liniștit către ADDA și Radu Bucălae”, le-a spus Aurelian Temișan celor doi concurenți.

În această ediție câștigătoriii Adda și Radu Bucălae s-au transformat în Madonna interpretând piesa "Vogue".

Pe locul 2 s-au clasat Anca Țurcașiu și Jean Gavril care au avut un moment de senzație cu transformarea în Maari 2. A fost un moment unic cu o coregrafie foarte dificilă care le-a adus prima poziție în clasament, înainte ca Temișan să acorde 100 de puncte.

Un alt cuplu de participanți au făcut senzație pe scenă, transformați în Ozuna și Cardi B. Wrs și Emilian au ridicat pe toată lumea în picioare cu prestația lor, iar transformarea lui Wrs a fost una de senzație.

Amna și Misha au avut un show complet în rolurile lui Jessie J și Ariana Grande. Nicole Cherry și Juno s-au transformat în Mawaca, în timp ce CRBL cu Radu Țibulcă le-au reamintit spectatorilor de vremea de afară cu piesa "Ploaia", de la Cargo.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu