Momente de un penibil absolut/„Tipul care conduce treaba aia”/Joe Biden a uitat numele secretarului Apărării şi nu ştie cum se numeşte Pentagonul!!!

Momente de un penibil absolut/„Tipul care conduce treaba aia”/Joe Biden a uitat numele secretarului Apărării şi nu ştie cum se numeşte Pentagonul!!!

Preşedintele SUA, Joe Biden, a părut că uită numele secretarului Apărării, Lloyd Austin, în timpul unei ceremonii de promovare a doi generali de sex feminin, programată să coincidă cu Ziua Internaţională a Femeii.

Joe Biden, în vârstă de 78 de ani, tocmai se pregătea să mulţumească oficialului pentru promovarea celor două femei.

„...Şi vreau să mulţumesc sec. - ah, ah fostului general. Îl tot numesc general, dar este... este... - tipul care conduce acea organizaţie acolo. Vreau să mă asigur că îi mulţumim secretarului pentru tot ce a făcut, pentru încercarea de a pune în aplicare ceea ce tocmai am vorbit. Şi pentru că a recomandat aceste două femei pentru promovare", a spus Biden.

De la minutul 22:

Preşedintele părea să fi uitat numele oficialului chiar înainte de a-şi pierde şirul vorbelor, în cadrul aceluiaşi eveniment, numindu-l pe şeful Pentagonului „secretarul Austin”.

În timpul ceremoniei, generalul Jacqueline Van Ovost din Forţele Aeriene a fost promovată şeful Comandamentului de transport al SUA, iar generalul locotenent Laura Richardson a fost numită la conducerea Comandamentului sudic al SUA.

În timpul unei apariții publice de săptămâna trecută, Joe Biden a murmurat la un moment dat „Ce fac eu aici?”.

Memoria i-a jucat și atunci feste, Biden uitând numele unor politicieni democrați cu care colaborează de decenii.

Gurile rele de pe Twitter insinuează că staff-ul de la Casa Albă e instruit să limiteze orice posibilitate ca președintele să se facă de râs în transmisiile televizate. Astel, când Biden se arată gata să răspundă întrebărilor jurnaliștilor, transmisiunea de la Casa Albă se întrerupe brusc.

Joe Biden este cunoscut pentru desele gafe comise în timpul campaniei electorale, inclusiv pentru faptul că încurcă persoanele din familia sa, sau că a uitat poziţia pentru care candidează în alegeri.

În timpul campaniei prezidenţiale, Biden a părut că uită cine este rivalul său din campanie, menţionând numele lui George Bush în loc de Donald Trump şi a generat întrebări legate de capacitatea sa mentală în momentul în care a afirmat, în două incidente separate, că va candida pentru Senat.

Kamala Harris începe să-i preia responsabilitățile

În ediția sa de luni, Washington Post a remarcat că vicepreședintele Kamala Harris joacă un „rol neobișnuit de important” în conturarea politicii externe a SUA, Ea discută cu lideri mondiali, independent de președinte, și a fost deosebit de vocală la discuțiile despre răspunsul pe care SUA trebuie să-l dea provocărilor Iranului, De asemenea, Harris și-a spus părerea și în privința sancțiunilor aplicate unor oficiali saudiți pentru uciderea jurnalistului Jamal Khashoggi.



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...