Momente dramatice la „America Express“. „S-au auzit focuri de armă în stradă. Cineva a tras în oameni, în fața casei“

Momente dramatice la „America Express“. „S-au auzit focuri de armă în stradă. Cineva a tras în oameni, în fața casei“

Ajunși în semifinala reality-show-ului de la Antena 1, concurenții rămași pe Drumul Aurului au parte de experiențe tot mai riscante.

Cătălin Bordea a fost speriat de împușcăturile auzite FOTO Antena 1

În ediția de aseară America Express, Irina Fodor a dat startul căutării de comori. Concurenții au fost nevoiți să adune cât mai multe totemuri de aur, echipa cu cea mai mare comoară având asigurată intrarea în finală. Jokerul, avantajul introdus în acest sezon, nu și-a pierdut, însă, din însemnătate. De aceea, întrecerea de aseară dintre echipa formată din Cătălin Bordea și Nelu Cortea și cea alcătuită din Andreea Bălan și Andreea Antonescu a fost una strânsă. Câștigătorii Bordea și Cortea au obținut amuleta de 1.000 de euro și un Joker cu un avantaj periculos: pot opri pentru 10 minute o echipă întâlnită pe drum în ultima zi a acestei etape.

„America Express“ continuă în această seară cu o cursă cu totul specială: concurenții luptă individual în competiție. „În următoarele 24 de ore, nu veți concura ca o pereche, ci separat“, a spus Irina Fodor.

Unii dintre ei vor călători, vor face misiuni și vor căuta cazare, în timp ce alții vor juca diverse jocuri, performanțele lor influențând parcursul celorlalți în cursă. Astfel, alegerea rolurilor va fi prima încercare a echipelor: cine pleacă în cursă și cine rămâne? Ce decizii vor lua concurenții și cum se vor descurca individual pe parcursul competiției telespectatorii vor descoperi diseară.

Tensiunea va fi dublată și de episoade neașteptate, care vor crea panică. „În timp ce gazda îmi povestea ceva, am auzit împușcături afară. Așa ceva nu te face deloc să-ți dorești să dormi acolo“, a povestit Doina Teodoru .

„S-au auzit focuri de armă în stradă. A fost scandal și cineva a tras în oameni în fața casei“, a spus Cătălin Bordea, despre unul dintre momentele dramatice pe care telespectatorii le vor putea urmări în ediția „America Express“ difuzată de Antena 1 în această seară, de la ora 20.30.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

4 Așa o fi?

5 Sondaj Avangarde / Firea a început să recupereze teren... Piedone, în cădere liberă