Momente penibile la Antena 3! Gâdea, în stare să-l pupe-n cur în direct pe Tăriceanu pentru cuvântul suspendare!

Momente penibile la Antena 3! Gâdea, în stare să-l pupe-n cur în direct pe Tăriceanu pentru cuvântul suspendare!

Momente penibile la Antena 3! Gâdea, în stare să-l pupe-n cur în direct pe Tăriceanu pentru cuvântul suspendare! Mai mult, pe site-ul Antena 3 au pus o știre cu titlul: „Dacă Iohannis nu ne lasă să scoatem la suprafață mizeria din justiție, îl vom suspenda”, însă din text nu rezultă așa ceva!!! Călin Popescu Tăriceanu nu merge pe varianta 100% a suspendării președintelui Iohannis, anunțată de Infractor pentru această toamnă. 

Ce a spus Tăriceanu la Antena 3

„ Atâta vreme cât președintele va respecta Constituția, va lăsa ca lucrurile să evolueze normal în acest demers de a scoate mizeria la suprafață, nu știu dacă suspendarea va mai fi o prioritate. Trebuie să existe un demers solid și constitutional”, a declarat liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, la Antena 3, precizând că este nevoie de „un armistițiu” pentru aflarea adevărului și pentru ca România să poată face față președinției UE.

În context, Tăriceanu a insistat pentru înființarea unei comisii pentru aflarea adevărului unde toți cei care vor depune mărturie, din servicii sau justiție, să fie absolviți de orice vină. Liderul ALDE a adăugat că plecarea Laurei Codruța Kovesi de la șefia DNA nu a fost suficientă, de vreme ce „problema de fond, acest stat paralel” nu a fost „demantelat”.

„Trebuie la nivelul societății inițiat un demers de recoagulare. Sigur că vine la anul președinția Consiliului UE. România nu se poate prezenta ca o țară în care e deșirată o luptă dementă. Lupta aceasta e până la urmă mortală pentru ambele părți. (...) Într-o situație de conflict cum suntem acum, mi-e greu să cred că unii se pot gândi la președinția Consiliullui UE. Această Comisie de aflare a Adevărului poate ar tulbura nițel apele, dar ar fi necesară. (...). Trebuie să existe un demers la nivelul leadearshipului politic. Ar trebui un armistițiu”, a spus Tăriceanu.

Totodată, liderul ALDE a susținut că imaginea României de cea mai coruptă țară din UE se datorează DNA, condusă de Laura Codruța Kovesi.

„Imaginea aceasta de țară cea mai coruptă din Europa a fost creată de acest DNA în frunte cu dna Kovesi care cu acest articol din Codul penal cu abuzul în serviciu au făcut 90% din dosare. E un deserviciu imens. România nu stă pe picior de egalitate cu celelalte țări când e blamată”, a explicat el.


O mostră de manipulare Antena 3. Citiți titlul și textul...

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD, dovada corupției crase! / Muistul sclemberist Teodorovici, artizanul afacerii! / Comisia Europeană a întrerup…

2 9 lucruri pe care să NU le faci dacă ești în Grecia, în concediu. Sunt considerate insultătoare sau respingăto…

3 Ziua în care Anna Lesko a rupt internetul...

4 Şeful Corpului de Control al Poliţiei Române, „pedepsit” să-şi stabilească singur sancţiunea după ce a fost pr…

5 ULTIMA ORĂ Pesedistul Tudorache, îngropat de procurorii DNA! Încă un dosar! Intră în horă și avocata lui Dragn…