Momente stânjenitoare: a ieşit pe ultimul loc după ce şortul i-a jucat feste

Momente stânjenitoare: a ieşit pe ultimul loc după ce şortul i-a jucat feste

Italianul Alberto Nonino, în vârstă de 18 ani, a luat parte la provocarea decatlon din cadrul Campionatului Mondial de Atletism din Cali, Columbia. În seria 2 a probei de alergare pe 400 de metri, Nonino a fost protagonistul unor scene care au făcut înconjurul lumii, scrie gsp.ro.

În ciuda unui început bun de cursă, italianul a scăzut ritmul, încercând pe parcursul întregii distanţe să îşi aranjeze şortul, relatează publicaţia indy100.

Jurnalistul spaniol David Sanchez de Castro a făcut lumină asupra cazului: „Penisul i-a ieşit prin partea laterală a şortului şi a trebuit să îl ţină pentru că nu îi permitea să alerge cum trebuie”.

Nonino a încheiat proba ultimul. Sportivul a postat un mesaj prin care ruga lumea să-l lase în pace: „Vreau să vă spun că sunt conştient de reacţiile apărute, nu e nevoie să-mi trimiteţi link-urile către articole. Acum încerc să mă amuz de situaţie, dar imediat după m-am simţit teribil. Sunt recunoscător pentru că prietenii mei şi familia mea m-au ajutat să trec peste cele întâmplate. Lumea jurnalismului este îngrijorată de cazurile de hărţuire din Italia şi la nivel mondial, dar apoi publică astfel de articole care ar fi putut afecta serios persoane mai sensibile”.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Avocata reținută pentru relații „speciale” cu interlopii, pusă sub control judiciar

2 Ce culoare trebuie să porți, în funcție de zodie, pentru a avea noroc

3 VIDEO E tare judecătoarea asta din Columbia!

4 Începe să se confirme scenariul lichidării lui Lukașenko?

5 Surpriză la descinderile SBU la o mănăstire din Cernăuți: Secretarul eparhiei făcea sex cu cântărețul corului