Momentul emoționant în care un băiețel de 4 ani este găsit de polițiști după ce se rătăcise prin pădure VIDEO

Momentul emoționant în care un băiețel de 4 ani este găsit de polițiști după ce se rătăcise prin pădure VIDEO

Momente de-a dreptul emoționante, atât pentru mama unui băiețel patru ani, dispărut de acasă, cât și pentru polițiști. Micuțul, speriat din cale-afară, a fost găsit în pădure, după numai o oră de la dispariție. Copilul nu era singur.

Polițiștii din statul New Jersey l-au găsit pe băiețelul speriat , după ce a plecat de acasă, din Atlantic City, miercuri seară. Pe filmări, ofițerii sunt văzuți alergând după micuțul, căruia încearcă să îi dea de urmă după plânsetele sale. Acesta era îmbrăcat cu haine subțiri, purtând doar o cămașă de flanel și pantaloni scurți, potrivit Mirror .

Băiețelul era însoțit de câinele său

Nu era singur, ci însoțit de cățelușul său, un Labrador Retriever negru. După ce a plecat de acasă, băiatul a străbătut South Jersey Woods, pădure situată la aproximativ 800 de metri de casa lui.

Unul dintre ofițeri reușește să se apropie din ce în ce mai tare, scenă surprinsă cu ajutorul camerei pe care o avea încorporată la uniforma sa. În cele din urmă, agentul strigă către colegii săi: „L-am prins... l-am prins”.

Hei amice... te-am prins... Ești bine”, se adresează el băiețelului.

Mi-am pierdut pantoful... Mi-am pierdut pantoful”, îi răspunde micuțul, printre suspine.

Agentul de poliție îl îmbrățișează pe băiețel, înainte de a i-l preda mamei sale, aflată în apropiere.

Momentul în care băiețelul dispărut a fost găsit de polițiști FOTO Facebook/New Jersey State Police

Mobilizarea rapidă a autorităților, lăudată de cetățeni

Panica mamei a început după ce și-a dat seama că fiul său și câinele s-au rătăcit, cu toate că nu se aflau departe de casă. Femeia nu a reușit să îi dea de urmă timp de mai bine de o oră, așa că s-a decis să apeleze la ajutorul autorităților.

Deși vizibil traumatizat de cele întâmplate, copilul nu a suferit niciun fel de vătămare fizică. Poliția nu a oferit presei mai multe detalii cu privire la motivul pentru care s-a rătăcit în pădure.

Ofițerii de la stația Buena Vista au răspuns solicitării în legătură cu un copil dispărut în Buena Vista Twp. în regiunea Atlanticului.Un băiețel de 4 ani și Labradorul său negru au rătăcit departe de casa lui și au fost dispăruți de mai bine de o oră. În timp ce căutau copilul, polițistul Ian Emmi și mama copilului l-au auzit în depărtare și au fugit după el. Suntem recunoscători să raportăm că, datorită răspunsului rapid al polițiștilor și a mamei sale, copilul speriat a fost localizat în siguranță și în stare bună de sănătate”, se arată în comunicatul oficial, transmis de poliție.

Localnicii au lăudat mobilizarea rapidă a forțelor de ordine, precum și patrupedul, care l-a protejat pe tot parcursul călătoriei.

Mulțumesc lui Dumnezeu! Mulțumesc poliției și mamei băiatului, este minunat că a fost găsit cu câinele lui protector”, a scris cineva.

O treabă grozavă tuturor. În special câinele, nu l-ar fi părăsit niciodată pe acel copil. Poate chiar l-ar fi adus acasă, este un alt comentariu.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Va fi asfaltat cel mai vechi drum din țară, o variantă mai scurtă cu 30 de km la Valea Oltului!

2 Primul general român format la Harvard răspunde unei întrebări presante. Ce șanse mai are Ucraina să învingă Rusia

3 Citiți și judecați voi...

4 „De ce stă Spania cu sute de tancuri și sisteme de apărare aeriană? Împotriva cui vor să le folosească?”

5 Așa o fi?