Momentul exploziei mașinii în stația de gaz din Pantelimon. Imagini cu impact emoțional VIDEO

Momentul exploziei mașinii în stația de gaz din Pantelimon. Imagini cu impact emoțional VIDEO

Poliţiștii ilfoveni au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, nerespectarea măsurilor legale securitate în muncă.

O explozie devastatoare, soldată cu un deces și o rănire gravă a avut loc duminică dimineață, 21 mai, în incinta unei stații de alimentare cu gaz natural comprimat din Pantelimon.

Un bărbat de 26 de ani a murit, angajatul stației, responsabil cu alimentarea buteliei, a murit pe loc, iar șoferul mașinii a fost rănit grav. Tragedia s-a produs în urma exploziei buteliei din autoturism.

La fața locului au acţionat 4 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime, Detaşamentul Special de Salvatori, un echipaj de descarcerare, un echipaj CBRN şi 4 ambulanţe SMURD.

Alimentarea cu gaze a fost oprită, traficul în zonă a fost restricţionat . În urma evenimentului au rezultat două victime: prima a fost transportată la spital, iar ce-a de-a doua a decedat.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Trăiește și cu amanta în casă și cu soția. Vrea să pară model pentru societate, dar el de fapt e cel mai mare escroc”

2 De citit...

3 Halep, dopată. Straniul caz al suplimentului contaminat. Nu a mai fost produs din 2018, dar a ajuns la Simona în 2022

4 S-a elucidat misterul tinerei moarte din Mamaia Nord. Este DJ Lalla, în vârstă de 34 de ani

5 Judecătorii și-au mărit ieri salariile, retroactiv. Statul va fi pus să plătească și dobânzi penalizatoare