Momentul exploziei mașinii în stația de gaz din Pantelimon. Imagini cu impact emoțional VIDEO

Momentul exploziei mașinii în stația de gaz din Pantelimon. Imagini cu impact emoțional VIDEO

Poliţiștii ilfoveni au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, nerespectarea măsurilor legale securitate în muncă.

O explozie devastatoare, soldată cu un deces și o rănire gravă a avut loc duminică dimineață, 21 mai, în incinta unei stații de alimentare cu gaz natural comprimat din Pantelimon.

Un bărbat de 26 de ani a murit, angajatul stației, responsabil cu alimentarea buteliei, a murit pe loc, iar șoferul mașinii a fost rănit grav. Tragedia s-a produs în urma exploziei buteliei din autoturism.

La fața locului au acţionat 4 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime, Detaşamentul Special de Salvatori, un echipaj de descarcerare, un echipaj CBRN şi 4 ambulanţe SMURD.

Alimentarea cu gaze a fost oprită, traficul în zonă a fost restricţionat . În urma evenimentului au rezultat două victime: prima a fost transportată la spital, iar ce-a de-a doua a decedat.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”