Momentul exploziei mașinii în stația de gaz din Pantelimon. Imagini cu impact emoțional VIDEO

Momentul exploziei mașinii în stația de gaz din Pantelimon. Imagini cu impact emoțional VIDEO

Poliţiștii ilfoveni au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, nerespectarea măsurilor legale securitate în muncă.

O explozie devastatoare, soldată cu un deces și o rănire gravă a avut loc duminică dimineață, 21 mai, în incinta unei stații de alimentare cu gaz natural comprimat din Pantelimon.

Un bărbat de 26 de ani a murit, angajatul stației, responsabil cu alimentarea buteliei, a murit pe loc, iar șoferul mașinii a fost rănit grav. Tragedia s-a produs în urma exploziei buteliei din autoturism.

La fața locului au acţionat 4 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime, Detaşamentul Special de Salvatori, un echipaj de descarcerare, un echipaj CBRN şi 4 ambulanţe SMURD.

Alimentarea cu gaze a fost oprită, traficul în zonă a fost restricţionat . În urma evenimentului au rezultat două victime: prima a fost transportată la spital, iar ce-a de-a doua a decedat.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Da, este dr. Andrei Nae, lector la catedra de limba engleză, membru în comisia de admitere a Universității București

2 „Mi-am pierdut fiul. Fiul meu Xavier este mort, ucis de virusul wok”

3 O poveste reală, nu banc! / Citiți și voi, că asta este lumea în mod real, o bombă cu ceas...

4 Fotografia cu lectorul universitar îmbrăcat în fustă a împărțit Internetul. Reacția Universității din București și a colegilor acestuia

5 „România este țară sigură, în Londra ies fără geantă scumpă. În Italia, a spart geamul la Ferrari ca să ia ceasul de la mână”