Momentul în care o femeie l-a sărutat pe Charles în fața Buckingham: „Părea trist“ VIDEO

Momentul în care o femeie l-a sărutat pe Charles în fața Buckingham: „Părea trist“ VIDEO

Regele Charles al III-lea a fost întâmpinat cu urale de mulţime în momentul în care limuzina sa Bentley a ajuns în faţa porţilor Palatului Buckingham, în care acesta a intrat pentru prima oară ca rege. În timp ce strângea mâinile oamenilor adunaţi pentru a-i aduce un ultim omagiu reginei, o femeie din Cipru l-a sărutat pe obraz pe regele Charles al III-lea.

Charles, sărutat pe obraz de o femeie din mulțime FOTO captură video

„Nu mi-a venit să cred și l-am întrebat: «Pot să vă sărut?» Iar el a spus: «Da». Așa că l-am apucat și l-am pupat și sunt foarte fericită", a declarat Jenny Assiminios pentru CNN.

Întrebată dacă s-a gândit vreodată că va săruta un rege, Jenny a spus că nu și și-a motivat gestul: "Părea trist. I-am spus că îmi pare rău pentru pierderea lui. Am simțit acest impuls. Este minunat, zâmbea, este perfect”, a adăugat femeia. Jenny Assiminios spune că iubește familia regală și că le urmărește viața.

Prințul Charles a rămas cel puţin 10 minute printre oameni, privind florile adunate pentru mama sa şi ascultând în timp ce unele voci cântau "God save the King". Regina consoartă Camilla a coborât şi ea din maşină şi l-a urmat pe Charles de la distanţă, după care i s-a alăturat pentru a privi florile depuse de oameni la porţile palatului.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...