Momentul în care Patriarhul rus Kirill a cade în timp ce sfinţeşte o biserică VIDEO

Momentul în care Patriarhul rus Kirill a cade în timp ce sfinţeşte o biserică VIDEO

În imaginile video se poate observa cum după ce patriarhul Kirill cade, preoţii din jur intră în panică şi se grăbesc să îi sară în ajutor. Ulterior, slujba de sfinţire a bisericii a continuat.

„Nici securiştii, nici serviciul de protocol, nici episcopii care stăteau în apropiere nu au reuşit să-l prindă. Patriarhul s-a lovit la spate pe marginea amvonului. Liturghia a continuat. Mitropolitul Grigore şi episcopul local Theognost se uită vinovat la patriarh şi aşteaptă o reacţie. Dar de vină sunt restricţiile legate de coronavirus, din cauza cărora patriarhul nu permite să-l atingă şi să-l susţină pe trepte”, a scris protodiaconul Andrei Kuraev, potrivit Unimedia.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ VIDEO Primele imagini cu „măcelul” produs de ucraineni la baza militară rusească din Crimeea

2 VIDEO Cu monstrul ăsta i-au „spart” ucrainenii pe ruși în Crimeea! / Americanii, se spune, și-au băgat și ei, puțin, codița...

3 Armata SUA a urmărit luni un avion rusesc care a intrat de două ori în zona de identificare a apărării aeriene din Alaska

4 ULTIMA ORĂ Dezvăluiri în The Washington Post / Primele detalii despre „măcelul” din Crimeea! 10 avioane rusești au fost distruse!

5 VIDEO „Acesta este doar începutul” / Ucrainenii au „măcelărit” aerodromul din Crimeea de unde rușii efectuează lovituri aeriene asupra orașelor!