Momentul în care un avion se prăbușește în Turcia. Mesajul postat de o tânără înainte să moară VIDEO

Momentul în care un avion se prăbușește în Turcia. Mesajul postat de o tânără înainte să moară VIDEO

O tânără în vârstă de 22 de ani a murit joi împreună cu pilotul avionului în care se afla, după ce aeronava s-a prăbușit peste un stâlp de înaltă tensiune în timpul unui zbor de agrement în Turcia, conform Daily Mail .

Momentul în care aeronava ia foc după ce atinhe liniile de electricitate Foto: Captură video

Accidentul produs joi, 1 decembrie, în jurul orei 15.30, în cartierul Ovaakça Santral din raionul Osmangazi, a dus la moartea unei tinere esteticiene pe nume Burcu Saglam, și a pilotulului aeronavei, Hakan Koksal, în vârstă de 54 de ani, conform Hurriyet .

Aeronava TC-UHY Bristell B23, al cărei motor a fost verificat pe Aeroportul Bursa Yunuseli la ora 13.15, a decolat la ora 13.30 pentru a merge în districtul Pamukova din Sakarya, unde pilotul, care era și propritarul aeronaveri, voia să obțină o licență de zbor pentru 4 persoane.

Momentul decolării a fost surpins de camerele de supraveghere, iar la aproximativ jumătate de oră după ce a decolat din districtul Pamukova din Sakarya (lângă Istanbul) pentru a se întoarce pe Aeroportul Bursa Yunuseli, avionul s-a prăbușit în pădurea de pe teritoriul centralei Ovaakça Natural Gas Cycle Power, a 3-a cea mai mare centrală electrică din Turcia .

Rămășițele carbonizate ale avionului au fost găsite în apropierea de muncitori din zonă care au anunțat autoritățile că au văzut „un obiect care s-a prăbușit din cer”.

Primarul orașului Pamukova, Alinur Aktas, a spus că se crede că una dintre victime a murit după ce avionul a luat foc, în timp ce celălaltă a fost proiectată în exterior.

Conform înregistrărilor de zbor ale aeronavei TC-UHY, s-a stabilit că aceasta decolat de la Sakarya Pamukova la ora 15.13, a parcurs 72 de kilometri navigând la o altitudine de 1200 de metri și a pierdut contactul cu avionul la ora 15.32 după ce a rămas în aer timp de 19 minute.

Ce postase tânara pe rețelele de socializare, înainte de accident

Cu doar câteva minute înainte de accident, Saglam, care administra un salon de coafură postase un filmuleț cu priveliștea din cabina avionului. Ea scrisese „Bye” într-o postare publicată înainte de accident.

Anchetatorii investighează acum care au fost cauzele pentru care avionul s-a prăbușit peste linia electrică de 380.000 de volți.

Presa locală a relatat că Burcu le-a spus părinților ei în acea dimineață că pleacă de acasă în căutarea unui loc de muncă.

Ei nu au știut că ea se îmbarcase în zbor până când au fost informați de moartea ei de către autorități printr-un apel telefonic.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu