Momentul în care un tanc rus lovește o mină și scapă de sub control înainte de a se scufunda în apă VIDEO

Momentul în care un tanc rus lovește o mină și scapă de sub control înainte de a se scufunda în apă VIDEO

Un nou videoclip distribuit pe Telegram pare să arate un tanc rus care lovește o mină, ia foc și se scufundă într-un curs de apă.

Tancul rusesc s-a scufundat în apă după ce a lovit o mină FOTO captură video Telegram

Luptătorii celei de-a 44-a brigăzi separate de artilerie a Forțelor Armate ale Ucrainei au distrus un tanc rusesc cu ajutorul unei mine antitanc, conform canalului Telegram care a postat videoclipul.

Reporterul Alia Shoaib a scris anterior că mine antiblindaj detonate de la distanță și furnizate de SUA, trase cu obuze, erau folosite pentru a distruge tancurile rusești.

Incidentul a avut loc în timpul luptelor pentru eliberarea așezării Novoprokopivka. În videoclip, un tanc rus este văzut trecând peste o mină.

Continuă să avanseze cu viteză, scoțând fum până când ajunge la un curs de apă și se scufundă în flăcări. Nu este clar dacă vreunul dintre membrii echipajului din tanc a scăpat cu viață.

Insider nu a putut verifica în mod independent videoclipul.

Ucrainenii avansează încet, dar sigur

Novoprokopivka se află în regiunea Zaporizhzhia, la sud de Robotyne. Regiunea a fost o linie de front crucială în timpul contraofensivei Ucrainei.

Forțele ucrainene au înregistrat câștiguri în Novoprokopivka și în satul Verbove din apropiere, relatează Euromaidan Press.

Imaginile geolocalizate publicate pe 26 septembrie sugerează că Rusia nu mai controlează o linie de tranșee la vest de Verbove, relatează Institutul pentru Studiul Războiului. Linia de șanț, lungă de peste o jumătate de milă, se află la aproximativ opt mile distanță de Novoprokopivka.

Comandantul grupului de forțe Tavriisk ucrainean, generalul de brigadă Oleksandr Tarnavskyi a remarcat că trupele ucrainene avansează constant în sudul Ucrainei și a declarat că „vor fi vești bune” în direcția operațională Zaporoje, dar nu a furnizat informații suplimentare, conform ISW.

Pe 27 septembrie, Euronews a raportat că un blogger militar afiliat Kremlinului a susținut că forțele ucrainene au ajuns la periferia de nord a Novoprokopivka.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?