Momentul în care un tanc ucrainean atacă pozițiile Wagner în Bahmut VIDEO

Momentul în care un tanc ucrainean atacă pozițiile Wagner în Bahmut VIDEO

Noi imagini cu luptele din orașul ucrainean Bahmut au fost publicate pe rețelele de socializare. Militarii din cadrul Brigăzii 93 Mecanizate a trupelor ucrainene au lansat un bombardament asupra pozițiilor mercenarilor Wagner.

Bătălia pentru Bahmut este cea mai sângeroasă. Foto Captură video Twitter

Conform imaginilor , tancul poate fi văzut intrând pe o stradă mărginită de clădiri nimicite . În continuare, pozițiile inamice sunt atacate de tancul ucrainean care trage mai multe lovituri.

Totodată , tanchistul își continuă seria de lovituri după care face cale întoarsă. Clipul video ar fi fost realizat în martie în orașul ucrainean Bahmut . Un internaut susține că a geolocalizat clipul video ca fiind realizat în Bahmut.

Bătălia pentru Bahmut, un oraș cu o populație de peste 73.000 de locuitori înainte de război, situat în regiunea Donețk, în estul Ucrainei, este îngrozitoare și este cea mai lungă și mai sângeroasă bătălie din timpul războiului. Aceasta este comparată în mod regulat cu bătălia de la Stalingrad din al Doilea Război Mondial.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Mi-am pierdut fiul. Fiul meu Xavier este mort, ucis de virusul wok”

2 VIDEO „Nu mai am așteptări de la viață…”

3 Dr. Nae / „Homosexualii sînt o anxietate majoră pentru bărbatul tradiţional fiindcă orientarea lor sexuală subminează însăşi identitatea masculină trad…

4 Ce salariu lunar primește un soldat ucrainean care luptă pe front împotriva rușilor

5 Are dreptate Rareș Bogdan...