Monica Macovei: Am câștigat definitiv procesul cu Cătălin Ivan

Monica Macovei: Am câștigat definitiv procesul cu Cătălin Ivan

Monica Macovei spune că a câștigat definitiv procesul cu europarlamentarul Cătălin Ivan.

"Europarlamentarul PSD Cătălin Ivan a inventat o 'Comisie de etică' a Parlamentului European care m-ar fi anchetat și nu a putut să își susțină minciunile și în sala de judecată. Nimeni nu m-a anchetat în Parlamentul European, iar Cătălin Ivan, deși știa acest lucru, a ales să mintă pentru a mă denigra. Așa cum a făcut-o și Dan Șova, ale cărui minciuni despre familia mea au fost, de asemenea, sancționate în instanță. Așa cum au mințit și mint în continuare și alți pesediști și alții despre mine (...) Ivan va plăti acum, la finalul procesului, despăgubiri morale și cheltuieli de judecată și va trebui să publice în trei ziare naționale hotărârea definitivă și irevocabilă care demonstrează că a mințit", susține Macovei, într-o declarație politică remisă luni AGERPRES.

Monica Macovei subliniază că "adevărul iese la suprafață, oricât de mult este acoperit cu minciuni". "Vedeți și în aceste zile acțiuni, atacuri și declarații mincinoase care nu urmăresc decât să mă compromită public și să mă denigreze. Cum a fost acordul de colaborare cu ALDE, ca să dau doar un exemplu. Sunt convinsă că minciunile vor continua în perioada următoare, doar începe o nouă campanie electorală", spune Macovei.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…