Monica Niculescu, învinsă în turul al doilea la Indian Wells (WTA)

Monica Niculescu, învinsă în turul al doilea la Indian Wells (WTA)

Jucătoarea română de tenis Monica Niculescu a fost învinsă de elvețianca Timea Bacsinszky, cap de serie numărul 15, cu 7-5, 6-2, vineri, în runda a doua a turneului WTA Premier de la Indian Wells (California), dotat cu premii totale de 6.993.450 dolari.

Niculescu (29 ani, 45 WTA) s-a înclinat după o oră și 48 de minute în fața numărului 16 mondial, la capătul unui meci în care ambele jucătoare au greșit mult, mai ales pe propriul serviciu. De fapt singurul procentaj peste 50 de procente l-a avut Bacsinsky, pe serviciul al doilea.

Cele două sunt la egalitate la meciurile directe, 4-4, dar elvețianca s-a impus în ultimele trei confruntări, precedentele victorii fiind cu 1-6, 7-5, 6-2 în 2015, în optimi la Wimbledon, și anul trecut, la același turneu, în runda a doua, cu 4-6, 6-2, 6-1.

Românca va primi un cec de 22.325 dolari și 35 de puncte WTA pentru evoluția de la simplu.

În turul al doilea va mai juca vineri Irina Begu, cap de serie numărul 29, împotriva americancei Louise Chirico.

Simona Halep, a patra favorită a turneului (pe care l-a câștigat în 2015, n. red.), va juca și ea direct în turul al doilea, sâmbătă, cu croata Dona Vekic.

AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”