Monica Niculescu s-a calificat în turul al doilea la Montreal (WTA)

Monica Niculescu s-a calificat în turul al doilea la Montreal (WTA)

Jucătoarea română de tenis Monica Niculescu s-a calificat, marți, în runda a doua a turneului WTA de la Montreal, dotat cu premii totale de 2.413.663 dolari, după ce a dispus de letona Jelena Ostapenko în trei seturi, cu 3-6, 7-5, 6-1.

Niculescu (28 ani, 61 WTA) s-a impus după două ore și 15 minute de joc, reușind să revină de la 0-3 în setul al doilea. Ostapenko (19 ani, 40 WTA) a comis 13 duble greșeli în acest meci, față de 5 ale Monicăi.

Monica Niculescu și-a asigurat un cec de 14.240 dolari și 60 de puncte WTA, urmând ca în turul secund să o înfrunte pe poloneza Agnieszka Radwanska, numărul patru mondial.

Radwanska are 3-1 în meciurile directe cu Niculescu, pe care a învins-o în 2009 în primul tur la Linz, cu 6-4, 6-2, și de două ori anul acesta, în optimi la Doha, cu 7-5, 6-1, și în turul al treilea la Indian Wells, cu 6-2, 6-1.

AGERPRES (editor: Mihai Țenea, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale