Monica Niculescu se califică în optimile turneului de la Miami, după 6-4, 6-1 cu Coco Vandeweghe

Monica Niculescu se califică în optimile turneului de la Miami, după 6-4, 6-1 cu Coco Vandeweghe

Românca Monica Niculescu, ocupanta locului 33 în clasamentul WTA, a câştigat, duminică, scor 6-4, 6-1, meciul cu Coco Vandeweghe (SUA, 38 WTA), şi s-a calificat în optimile de finală ale turneului de la Miami (Florida), dotat cu premii în valoare de peste şase milioane de dolari. 

Partida dintre cele două combatante a durat o oră şi 44 de minute. Niculescu a facut un prim set convingator, a condus cu 5-2, dar a mai slăbit ritmul pe final şi i-a permis americancei să reintre în set. Actul secund a fost marcat de accidentarea de la debut a lui Vandeweghe, careia i-a fost aplicat foarte strans un bandaj la nivelul piciorului drept, pauza medicala fiind de aproximativ de 10-15 minute.

Vandeweghe nu şi-a mai revenit, iar Niculescu a câştigat, scor 6-1. În turul următor, Monica Niculescu o va întâlni pe câştigătoarea meciului dintre Johana Konta (Marea Britanie, 23 WTA) şi Elena Vesnina, ocupanta locului 96 în clasamentul WTA.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante