Monica Odagiu, primele declarații despre accidentul soldat cu un moartea unui tânăr: „S-a aruncat în fața mașinii!“

Monica Odagiu, primele declarații despre accidentul soldat cu un moartea unui tânăr: „S-a aruncat în fața mașinii!“

Monica Odagiu a făcut primele declarații în legătură cu accidentul rutier în care a fost implicată, soldat cu decesul unui tânăr în vârstă de 35 de ani. Actrița a spus că victima i-a sărit în fața mașinii și nu a mai avut timp să evite nenorocirea.

Monica Odagiu, la locul accidentului FOTO Antena 3

Monica Odagiu a fost implicată duminică, în jurul orei 16.00, într-un accident rutier grav. A lovit cu mașina un tânăr care traversa neregulamentar. Monica Odagiu a declarat că pietonul a sărit în fața mașinii. ”S-a aruncat în fața mașinii. A așteptat până în momentul în care să nu mai am ce să fac și s-a aruncat în fața mașinii. Nu pot să mai vorbesc”, a declarat actrița.

La locul accidentului a venit și sora actriței, Ana, alături de iubitul său, Conrad Mericoffer. ”S-a întâmplat că cineva în stare de ebrietate a traversat pe unde nu trebuia. Nu știu dacă a fost un act premeditat sau din greșeală, cert este că s-a întâmplat asta. Mai multe detalii nu putem oferi acum, până nu se termină ancheta poliției. În rest, cam atâta pot să vă spun”, a declarat Conrad Mericoffer.

Vedeta nu consumase alcool sau droguri

Actrița Monica Odagiu a fost implicată într-un accident rutier în Capitală, soldat cu decesul unui tânăr de 35 de ani. Conform Poliției, femeia nu consumase băuturi alcoolice și nici droguri. Tragedia a avut loc pe strada Știrbei Vodă, în dreptul stației STB Luterană.

Ce spune Poliția

Conform Poliției Capitalei, duminică, 9 aprilie, în jurul orei 16.15, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident de circulație pe strada Știrbei Vodă.

Din primele informații, femeia în vârstă de 26 de ani a condus un autovehicul pe str. Știrbei Vodă dinspre Calea Victoriei, iar în dreptul stației STB Luterană, a surprins și accidentat un bărbat în vârstă de aproximativ 35 de ani.

"În urma accidentului de circulație s-a declarat decesul pietonului, după ce în prealabil au fost efectuate manevre de resuscitare. Conducătoarea autovehicului a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero. Se efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs accidentul de circulație", au anunțat polițiștii.

Monica Odagiu are 27 de ani și este cunoscută pentru aparițiile sale la emisiuni precum ”Vocea României” sau în filmul de succes Teambuilding.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...