Monica Odagiu: „S-a aruncat în fața mașinii. A așteptat până în momentul în care să nu mai am ce să fac și s-a aruncat”

Monica Odagiu: „S-a aruncat în fața mașinii. A așteptat până în momentul în care să nu mai am ce să fac și s-a aruncat”

Actrița Monica Odagiu, implicată duminică într-un accident mortal în centrul Capitalei, a avut prima reacție în legătură cu ceea ce s-a întâmplat. Femeia a spus că bărbatul s-a aruncat în fața mașinii.

”S-a aruncat în faţa maşinii. A aşteptat până în momentul în care să nu mai am ce să fac şi s-a aruncat în faţa mea”, a afirmat actrița, potrivit observatornews.ro.

Conrad Merricofer, iubitul actriței, a spus și el că nu a fost un accident din vina Monicăi. ”S-a întamplat că cineva în stare de ebrietate a traversat pe unde nu trebuie. Nu ştiu dacă a fost un act premeditat sau din greșeală”, a spus bărbatul potrivit sursei citate.

„Din primele informații, o femeie în vârstă de 26 de ani a condus un autovehicul pe str. Știrbei Vodă dinspre Calea Victoriei, iar în dreptul stației STB Luterană, a surprins și accidentat un bărbat în vârstă de aproximativ 35 de ani”, potrivit poliției.

„În urma accidentului de circulație s-a declarat decesul pietonului, după ce în prealabil au fost efectuate manevre de resuscitare”, mai spun polițiștii. Conducătoarea auto a fost testată cu alcooltestul și rezultatul a fost negativ.

Cine este Monica Odagiu

Născută în 1996 la București, Monica Odagiu a jucat, de-a lungul timpului, în „Pariu cu viața”, „Mia își ratează răzbunarea”, „16 Blows (lovituri)” și „Chororo”.

Din copilărie, Monica a avut înclinații artistice, participând alături de sora sa, Ana, dar și de tatăl lor, Gelu Odagiu, la diferite evenimente. La vârsta de 7 ani a susținut un concert de pian la Paris. A studiat 12 ani pianul, apoi chitara, s-a implicat în trupa Lala Band, în final hotărându-se să intre în lumea actoriei.

Monica Odagiu a participat și la emisiunea „Vocea României”, produsă de Pro TV.

"Nu aș face așa ceva!"

Monica Odagiu are 27 de ani și este cunoscută pentru aparițiile sale la emisiuni precum ”Vocea României” sau în filmul de succes Teambuilding.

Despre tânăra actriță și Dan Bittman au apărut, în urmă cu mai mulți ani, zvonuri că ar fi împreună. Invitat în cadrul unei emisiuni TV, Dan Bittman a făcut lumină în acest caz. Artistul a vorbit despre subiectul relației dintre el si Monica Odagiu.

Aici trebuie să fac o mare rectificare. Presa, aici, nu a avut dreptate. Eu nu am plecat de acasă niciodată și nici nu aș face așa ceva, pentru nimeni. Nu e vorba de o actriță. Chiar mi-a părut rău că o carieră de actriță nu trebuie să fie pătată de un bărbat de 58 de ani. A fost doar o poveste inventată. La ultimul nostru concert din martie, fiind prieten foarte bun cu ea, am invitat-o la masa de după și am mers pe stradă, ca doi prieteni. Nu am plecat niciodată pentru domnișoara actriță”, spunea atunci artistul, conform spynews.ro.

În anul 2016, pe vremea când era studentă la actorie, vedeta a apărut în videoclipul piesei „Stau cu picioarele în apă rece", a trupei Holograf, fapt care a alimentat zvonurile că s-ar fi iubit cu Dan Bittman. În aceeași perioadă, actrița a apărut și în serialul "Pariu cu viața".





Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante