Moscova i-a propus echipei lui Trump o "sinergie politică" în noiembrie 2015 (procurorul Mueller)

Moscova i-a propus echipei lui Trump o "sinergie politică" în noiembrie 2015 (procurorul Mueller)

Un responsabil rus i-a propus din noiembrie 2015 echipei de campanie a lui Donald Trump o "sinergie politică", potrivit unui nou document depus vineri de procurorul special Robert Mueller, care efectuează o anchetă asupra posibilei ingerinţe a Moscovei în alegerile din SUA şi a unei posibile colaborări cu stafful lui Trump, relatează AFP.

Într-un memoriu de şapte pagini, procurorul special subliniază că fostul avocat personal al lui Donald Trump, Michael Cohen, a declarat că a fost, în noiembrie 2015, înainte ca Trump să fie nominalizat candidat al Partidului republican la preşedinţie, în contact cu un rus care afirma că este "o persoană de încredere" a guvernului.

Acesta i-ar fi propus echipei de campanie a lui Trump "o sinergie politică" şi "o sinergie la nivel guvernamental", conform documentului citat.

Aceste noi dezvăluiri intervin în contextul în care preşedintele Donald Trump continuă să încerce să discrediteze ancheta lui Robert Mueller, despre care susţine că a durat prea mult şi nu va duce la descoperirea "niciunei colaborări".AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...