Moscova: Mickey Rourke a făcut K.O. un boxer mai tânăr cu 33 de ani decât el

Moscova: Mickey Rourke a făcut K.O. un boxer mai tânăr cu 33 de ani decât el

La 62 de ani, actorul Mickey Rourke a urcat din nou în ring, de această dată la Moscova, într-un meci împotriva lui Elliot Seymour, boxer profesionist de 29 de ani. S-a descurcat bine vineri seară, câștigând în fața tânărului său adversar prin K.O., relatează 7sur7.be.

Actorul nu și-a economisit forțele, lovindu-și constant adversarul cu 33 de ani mai tânăr. Meciul ar fi trebuit să aibă cinci runde a câte două minute și jumătate, dar a durat numai patru minute, după care Elliot Seymour a renunțat la luptă sub ploaia de lovituri a lui Rourke.

După câteva roluri în filme fără succes, actorul a revenit în 1991 — 1995 la cariera de boxer, pe care o abandonase în anii 1970. După aproape 20 de ani, cel cunoscut de amatorii de box sub numele de El Marielito a revenit în ring. "Când mă luptam acum 18 ani fumam, nu alergam și reușeam doar datorită capacităților mele naturale...De această dată sunt ceva mai bătrân", spunea Mickey Rourke înaintea meciului.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 „Regele este prea plictisitor în pat”

2 El este masonul crescut la sân de servicii, pe cale să-l îngroape pe Coldea...

3 Generalul rus Vadim Șamarin, adjunctul lui Gherasimov, a fost reținut

4 VIDEO „România încă este foarte bine” / O româncă din SUA, siderată după ce a cumpărat o pâine de la supermarket

5 Declarațiile președintelui Iohannis s-au viralizat în presa rusă, care relatează pe larg despre refuzul de a trimit soldați și sisteme Patriot în Ucra…