Moscova: NATO se concentrează pe o amenințare rusă neexistentă

Moscova: NATO se concentrează pe o amenințare rusă neexistentă

Ministerul rus de Externe a afirmat că summitul NATO de la Varșovia a arătat că Alianța Nord-Atlantică își concentrează eforturile pe ținerea sub control ''a unei amenințări neexistente dinspre Est'', relatează duminică agenția Reuters.

O purtătoare de cuvânt a Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, a afirmat într-un comunicat că, la reuniunea Consiliului Rusia-NATO care va avea loc pe 13 iulie, Moscova va cere explicații în legătură cu planurile Alianței Nord-Atlantice.

Rusia va cere, de asemenea, explicații din partea NATO în legătură cu un plan finlandez ce vizează ameliorarea apărării aeriene deasupra Mării Baltice, a mai spus purtătoarea de cuvânt în comunicat.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 O nouă ameninţare lansată de propaganda rusă: „Două rachete nucleare vor lovi imediat. Una la Washington, cealaltă la Londra” VIDEO

2 Etnicii minoritari din armata rusă au început să vorbească în limba nativă pentru a nu fi bombardați de ucraineni

3 ULTIMA ORĂ VIDEO Primele imagini cu „măcelul” produs de ucraineni la baza militară rusească din Crimeea

4 VIDEO „Acesta este doar începutul” / Ucrainenii au „măcelărit” aerodromul din Crimeea de unde rușii efectuează lovituri aeriene asupra orașelor!

5 ULTIMA ORĂ Primul oficial ucrainean de top care admite că este „imposibil” ca Ucraina să învingă Rusia cu nivelul actual de sprijin din Occident