Moți și Maxim și-au cerut scuze după incidentele de la finalul meciului România - Armenia

Moți și Maxim și-au cerut scuze după incidentele de la finalul meciului România - Armenia

Fotbaliștii Cosmin Moți și Alexandru Maxim și-au cerut public scuze suporterilor echipei naționale a României, prin intermediul unui comunicat postat pe site-ul Federației Române de Fotbal, în urma incidentelor din finalul jocului România - Armenia, de vineri seara, din preliminariile Cupei Mondiale 2018.

''Reacția pe care am avut-o după înscrierea golului a fost adresată unei singure persoane din tribună, unui spectator care, încă de când eram la încălzire și până la finalul partidei, s-a comportat ca un huligan și mi-a adresat permanent injurii legate de familia mea. Însă, chiar și așa, nu ar fi trebuit să folosesc un asemenea limbaj și, dacă prin reacția mea suporterii echipei naționale s-au simțit jigniți, le cer scuze! Nu am avut niciodată intenția să îi jignesc! Dimpotrivă, aș dori să le mulțumesc pentru susținere!'', a declarat Alexandru Maxim.

''Îmi pare rău că după încheierea jocului am răspuns cu aceeași monedă unor cuvinte jignitoare venite din partea unui spectator care și-a amintit de trecutul meu de dinamovist. Regret că am reacționat la nervi și aș vrea ca suporterii echipei naționale să știe că, în ciuda acestui moment în care mi-am pierdut luciditatea, îi respect și îi apreciez. Noi, fotbaliștii, jucam pentru fani, așa că ne-am dori întotdeauna să îi facem fericiți'', a spus, la rândul său, Cosmin Moți.

Naționala României a învins greu echipa Armeniei, cu scorul de 1-0 (0-0), vineri seara, pe Arena Națională din București, în Grupa E a preliminariilor Cupei Mondiale de fotbal din 2018, după un gol marcat în prelungiri. Tricolorii s-au impus prin golul marcat de Alexandru Maxim (90+1), intrat pe teren în min. 81, în locul lui Bogdan Stancu. Cosmin Moți nu a jucat în acest meci.

AGERPRES (AS-editor: Mihai Țenea, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…