Mouratoglou, mesaj pe Instagram pentru Halep: Poziția antrenorului în plin scandal de dopaj

Mouratoglou, mesaj pe Instagram pentru Halep: Poziția antrenorului în plin scandal de dopaj

Simona Halep (31 de ani, 9 WTA) și-a pus cariera în mâinile lui Patrick Mouratoglou (52 de ani), iar acum s-a trezit prinsă în mijlocul unui scandal de dopaj, după ce în organismul ei a fost găsită o substanță interzisă, roxadustat, la un control efectuat la US Open 2022.

Patrick Mouratgolou trebuie să răspundă la niște întrebări importante. FOTO: Arhiva Adevărul

În ultimele ore, au curs declarațiile în care o mare parte din vină e îndreptată spre antrenorul Patrick Mouratoglou. Adică, omul care, începând din aprilie, a decis tot ce face „Simo“ legat de tenis. Rugat de „Gazeta Sporturilor“ să comenteze acest caz de dopaj, cu eleva ei în prim-plan, Mouratoglou a refuzat.

Astăzi însă, francezul a publicat un mesaj scurt de susținere pe Instagram pentru Halep: „Simona, te sprijin 100% în această luptă. Până la final“. În ultima perioadă, Halep s-a pregătit de multe ori, în Franța, la Academia Mouratoglou. De reținut că roxadustat, substanța găsită în organismul Simonei, nu se găsește în România.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…