Mouratoglou, mesaj pe Instagram pentru Halep: Poziția antrenorului în plin scandal de dopaj

Mouratoglou, mesaj pe Instagram pentru Halep: Poziția antrenorului în plin scandal de dopaj

Simona Halep (31 de ani, 9 WTA) și-a pus cariera în mâinile lui Patrick Mouratoglou (52 de ani), iar acum s-a trezit prinsă în mijlocul unui scandal de dopaj, după ce în organismul ei a fost găsită o substanță interzisă, roxadustat, la un control efectuat la US Open 2022.

Patrick Mouratgolou trebuie să răspundă la niște întrebări importante. FOTO: Arhiva Adevărul

În ultimele ore, au curs declarațiile în care o mare parte din vină e îndreptată spre antrenorul Patrick Mouratoglou. Adică, omul care, începând din aprilie, a decis tot ce face „Simo“ legat de tenis. Rugat de „Gazeta Sporturilor“ să comenteze acest caz de dopaj, cu eleva ei în prim-plan, Mouratoglou a refuzat.

Astăzi însă, francezul a publicat un mesaj scurt de susținere pe Instagram pentru Halep: „Simona, te sprijin 100% în această luptă. Până la final“. În ultima perioadă, Halep s-a pregătit de multe ori, în Franța, la Academia Mouratoglou. De reținut că roxadustat, substanța găsită în organismul Simonei, nu se găsește în România.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Voi ați auzit ce-a spus Teodorovici despre cutremurele din Gorj?

2 Anna Lesko, goală în baie și un mesaj misterios...

3 Avea plicuri cu cash și-n lenjeria de pat! / Bani găsiți în casa unei șefe de personal de la un spital județean: 150 900 lei, 41 430 euro, 1350 dolari ș…

4 O cântăreață de la noi a aflat că e „rezerva” când a sunat-o „oficiala”, din întâmplare!

5 Sorana, magnifică la Miami / Cîrstea a spulberat a 4-a jucătoare a lumii! Cec uriaș și salt mare în ierarhia WTA