Mourinho şi-a prelungit contractul cu Manchester United

Mourinho şi-a prelungit contractul cu Manchester United

Antrenorul portughez Jose Mourinho şi-a prelungit cu un an contractul cu echipa engleză de fotbal Manchester United, de care este legat acum până în 2020, cu opţiunea unui sezon suplimentar, informează BBC.

Mourinho s-a declarat "încântat" că United "simte şi are încredere că sunt antrenorul potrivit pentru acest club mare în viitorul previzibil".

Numit în mai 2016 în locul lui Louis van Gaal, portughezul a câştigat cu United în sezonul trecut Supercupa Angliei, Cupa Ligii engleze şi Europa League. În actuala stagiune, "diavolii roşii" sunt pe locul doi în Premier League, la mare distanţă de liderul Manchester City, şi continuă cursa în Liga Campionilor şi Cupa Angliei.

"Noi am fixat standarde foarte ridicate câştigând trei trofee într-un sezon, dar acestea sunt standardele pe care aştept ca echipele mele să şi le propună", a spus Mourinho. "Creăm condiţiile pentru un viitor strălucit şi plin de succes pentru Manchester United. Îmi iubesc jucătorii şi e o plăcere să ştiu că vom fi împreună cel puţin încă trei ani", a adăugat el.
AGERPRES (autor: Mircea Lazaroniu; editor: Teodora Oprea, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...