Mulgă, sugă, pulă. Noul limbaj din PSD după îngurgitarea în partid a interlopului de presă Alexa/VIDEO

Mulgă, sugă, pulă. Noul limbaj din PSD după îngurgitarea în partid a interlopului de presă Alexa/VIDEO

Mulgă, sugă, pulă. Noul limbaj din PSD după îngurgitarea în partid a interlopului de presă Alexa. Reglari de conturi violente in PSD Cluj. Noul presedinte al PSD Cluj, Liviu Alexa, a publicat in ziarul pe care il patroneaza, Ziar de Cluj, o inregistrare in care un pesedist de frunte il ameninta cu moartea pe un alt pesedist. De asemenea, sunt reproduse si injuraturile dintre pesedisti.

Iata ce scrie „ziarul” noului presedinte al PSD Cluj:

Fosta conducere a PSD Cluj s-a obișnuit să facă întâlniri la crâșmă, înconjurați de hărdaie de alcool, în beții crunte. Așa s-a întâmplat și ieri când deputatul Cornel Itu, deputatul Horia Nasra, consilierul județean Remus Lăpușan și câțiva primari puciști, printre care și Lucia Suciu, primărița din Chinteni, s-au adunat să facă „loviluție”, servind litri de alcool. În aburii pălincii și șprițului, nervii s-au erectat și pe mulți dintre ei i-a apucat „corajul”.

Deputatul Horia Nasra, tare ca fularul, l-a sunat pe unul dintre prietenii intimi ai lui Dan Tămaș, șeful DGASPC Cluj, neavând curajul să îl sune direct, și ca un parlamentar decent ce este, i-a transmis „să i-o sugă”. Spre seară, bărbăția l-a lovit și pe Ioan Oleleu, PSD-ist de vază și șeful Direcției Sanitar Veterinare din Cluj, care l-a sunat pe consilierul județean Vladimir Mătușan, căruia i-a adresat o șarjă de înjurături greu de reprodus, la care a adăugat și amenințări constante cu moartea:

„Bă, îți arăt eu ție p... ce ești, te omor și te îngrop în vârf de munte!”, a spus Oleleu, șeful DSV Cluj, așa cum puteți auzi în înregistrarea de mai jos pe care am decupat-o înspre final fiindcă conține un limbaj incalificabil.

După cum se poate vedea și auzi, filmulețul nu reproduce nimic, este un fake:

„Ziarul” îi ia apoi și o declarație șefului indignat!!!

Liviu Alexa, președintele PSD Cluj a reacționat ferm:

„Am spus ieri ceva și am avut gura aurită: politica nu se face la crâșmă, printre aburii alcoolului. Oleleu cel mulgător, domnul Oleleu, căruia îi place să mulgă societăți comerciale, trebuie să plece din funcția de șef DSV și din partid. Îi cer demisia imediată. PSD nu poate fi reprezentat la nivel instituțional de un om care amenință cu moartea un consilier județean destoinic cum e Vladimir Mătușan. Este ceva ce depășește orice imaginație. Asta este politica lui Nasra, a lui Itu și a lui Lăpușan, politica amenințărilor cu moartea, a găștilor, a bețiilor”, a adăugat Alexa.





Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina