Multiplul campion național de raliuri Adrian Berghea a decedat la doar 46 de ani

Multiplul campion național de raliuri Adrian Berghea a decedat la doar 46 de ani

Adrian Berghea, multiplu campion național de raliuri în calitate de copilot, a decedat la vârsta de 46 de ani, după ce a pierdut lupta cu cancerul, anunță Federația Română de Automobilism Sportiv într-un comunicat remis AGERPRES.

Berghea a avut o carieră impresionantă în motorsport ce a culminat cu obținerea a două titluri de campion absolut în calitate de copilot și numeroase participări internaționale, Adrian Berghea este considerat unul dintre cei mai de succes copiloți din istoria României. De-a lungul carierei el i-a avut în stânga sa printre alții pe Constantin Aur și Dan Gîrtofan, alături de care a obținut cele mai mari succese sportive. Cu Titi Aur a fost campion național absolut în 2006, pe un Mitsubishi Evo 9, iar anul următor a devenit campion național alături de Gîrtofan, pe Subaru Impreza N12.

Adrian Berghea și-a dedicat întreaga viață pasiunii pentru motorsport, perfomanță și educație, fiind în ultima perioadă instructor în cadrul școlii de Pilotaj Defensiv Titi Aur. AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

4 Voi vedeți ce le fac ucrainenii rușilor?

5 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?