Munteanu: Nu am semnat declarația de integritate, o să o semnez

Munteanu: Nu am semnat declarația de integritate, o să o semnez

Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Marian Munteanu, a afirmat luni că nu a semnat declarația de integritate. "Nu, o să o semnez. (...) Bineînțeles că o voi semna, nu am niciun fel de emoții", a spus Munteanu, la B1 Tv, întrebat dacă a semnat declarația de integritate pe care fiecare candidat la alegerile locale trebuie să o depună.

Vineri, el susținea că a semnat declarația de integritate, întrebat în acest sens. "Am semnat mai multe hârtii", afirma Munteanu.

Candidatul PNL la Primăria Capitalei a mai spus luni că numărul necesar de semnături pentru candidatura sa a fost depășit, arătând că sunt necesare 17.000-18.000 de semnături. "Am înțeles că deja s-a depășit un pic", a arătat el.

Pe de altă parte, el a mai susținut că în urmă cu șapte-opt luni un senator liberal l-a contactat și au mers împreună la Cotroceni pentru o întrevedere cu președintele Klaus Iohannis.

"M-a căutat un om politic, apropiat de președinte, un senator de la PNL, o să aflați și numele lui, nu are importanță. Am discutat, că era deja cunoscut prin anumite intervenții în mass-media, despre niște proiecte și puncte de vedere ale mele cu privire la societatea civilă", a detaliat Munteanu.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria