Mureş: Doi tineri din Chiheru de Jos, reţinuţi pentru uciderea şi îngroparea unei femei

Mureş: Doi tineri din Chiheru de Jos, reţinuţi pentru uciderea şi îngroparea unei femei

Doi tineri din comuna Chiheru de Jos sunt cercetaţi pentru comiterea infracţiunii de omor calificat, fiind bănuiţi că au ucis o femeie de 79 de ani, din aceeaşi localitate, după care au îngropat-o pe malul unui pârâu, la circa 300 de metri de casă.

"La data de 13 mai a.c., poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 8 Petelea, au fost sesizaţi despre dispariţia unei femei, de 79 de ani, din comuna Chiheru de Jos, care nu ar mai fi fost văzută la locuinţa acesteia, din ziua de 10 mai a.c.. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie care a constatat că uşa imobilului prezintă urme de intrare prin efracţie, lucrurile din locuinţă erau răvăşite şi au fost identificate pe pardoseală pete de culoare brun-roşcată. În continuarea cercetărilor, a fost constituită o echipă operativă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, care, sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Tribunalului Mureş, a efectuat cercetarea locului faptei, cadavrul femeii fiind găsit îngropat pe malul unui pârâu, la aproximativ 300 m de locuinţa acesteia", a precizat, joi, Compartimentul de Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Mureş, într-un comunicat de presă.

Potrivit IPJ Mureş, în urma activităţilor desfăşurate, în aceeaşi zi, au fost identificaţi doi tineri, unul de 16 ani, iar altul de 20 de ani, ambii din comuna Chiheru de Jos, care sunt bănuiţi de comiterea faptei.

"Cercetările sunt continuate de către procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de omor calificat, urmând a fi luate măsurile legale ce se impun. Echipa de cercetare a fost constituită din procuror criminalist, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, Poliţiei municipiului Reghin, Secţiei de Poliţie Rurală nr. 8 Petelea şi specialişti criminalişti", a arătat IPJ Mureş. AGERPRES / (AS - autor: Dorina Matiş, editor: Marius Frăţilă, editor online: Ady Ivaşcu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Foarte interesante amănunte...

2 ULTIMA ORĂ Un general american anunță că Rusia ia în considerare capitularea în războiul împotriva Ucrainei

3 Aviația tactică a Rusiei a dispărut din Ucraina. De ce oare?

4 CTP / „Juriul de la Chișinău a acordat zero puncte României. Ce ziceți de asta?”

5 VIDEO Hopa! Rușii au aruncat în luptă Terminator, noile mașini de sprijinire a tancurilor