Mureş: Posesorul armei cu care copilul de 5 ani a fost împuşcat mortal de fratele său - arestat preventiv

Mureş: Posesorul armei cu care copilul de 5 ani a fost împuşcat mortal de fratele său - arestat preventiv

Instanţa de judecată a decis arestarea preventivă, pentru 30 de zile, a unui bărbat în vârstă de 49 de ani, care este posesorul legal al armei cu aer comprimat cu care un copil de 8 ani l-a împuşcat mortal pe fratele său, de 5 ani, în timpul unei petreceri, la o cabană situată între localităţile Pănet şi Mădăraş.

"În continuarea cercetărilor, instanţa de judecată a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a bărbatului, de 49 de ani, din Târgu Mureş. În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor, uz de armă neletală fără drept şi complicitate la uz de armă neletală fără drept", a precizat IPJ Mureş, într-un comunicat de presă.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului a reieşit faptul că un minor, de 8 ani, în timp ce se afla cu familia şi alte persoane la o cabană situată între localităţile Pănet şi Mădăraş, ar fi manevrat o armă neletală, cu aer comprimat, care ar fi fost lăsată nesupravegheată, şi l-ar fi rănit în mod accidental pe fratele acestuia, de 5 ani.

Echipajul medical i-a acordat îngrijiri medicale de specialitate copilului, însă acesta nu a mai putut fi salvat. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Niciodată mai mult de o noapte” / Noi amănunte picante despre „intelectuala” lui Reghe

2 Fotografii cu Prodanca goală și cu mâna la „fofo” scăpate pe internet

3 „Am decis să încercăm din nou”

4 „Dacă erai fata mea îți spuneam să îți mai pui o bluză pe tine”

5 VIDEO Priviți ce palat și-a cumpărat fugarul Rizea la Chișinău!